Mai mult, noua iubită, Moon Angell, care a format un cuplu anterior cu unul dintre fiii lui Dog, are un comportament care pune pe gânduri pe toată lumea.

Aceasta a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie în care i se văd picioarele, ea stând în patul conjugal, pat pe care l-au folosit ani de-a rândul Dog și soția sa care a murit.

imaginea postata online de Moon

Fanii imediat i-au bătut obrazul că ceea ce face ea e lipsă de respect. Adresându-se lui Dog, fanii îl roagă să se ”trezească” și să se poarte cuviincios. ”E lipsă de respect. E patul doamnei Dog?? Serios, trezește-te!”, îi scrie cineva lui Dog, pe numele real Duane Chapman.

”Ești lipsită de respect față de memoria celei decedate. Dog, e atât de ușor de înlocuit (Beth)?”, întreabă retoric altcineva.

”Am pierdut orice respect aveam pentru tine, Dog. E îngrozitor”, îi scrie altcineva.

La moartea soției sale spunea că nu mai are de ce să trăiască

Săptămâna trecută, Dog recunoștea relația cu Moon, spunând că nu știe ce va fi pe viitor, dar că, momentan, are nevoie de ea.

”Nu va mai fi niciodată o doamnă Dog, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu atât de trist”, mai declara vedeta în vârstă de 66 de ani.

Spunea despre Moon că întotdeauna a fost un om de încredere și că a fost alături de familia sa în ultimii 20 de ani, de-a lungul unor perioade și bune și rele.

Prima care a vorbit despre această relație a fost una dintre fiicele lui Dog, care a spus public că nu e de acord, pentru simplul fapt că Moon a fost anterior cu un frate de-al ei.

La moartea soției sale, Dog spunea că e pregătit să plece și el, pentru că nu mai are de ce să trăiască. Cei doi au avut o relație de aproape 20 de ani, timp de 13 ani fiind și căsătoriți.

Vezi și Anul trecut, Duane Chapman spunea că e pregătit să moară, după ce soția lui a fost răpusă de cancer. Acum și-a găsit din nou dragostea. Dar fiica lui o atacă virulent: ”Întâi s-a întâlnit cu fratele meu”

Citește și: