Affleck, iubita lui și cei trei copii ai actoruluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Deşi perioada de izolare impusă de pandemia de COVID-19 a dus la un mare număr de despărţiri, relaţia dintre Ben Affleck şi Ana de Armas pare foarte trainică.

De când s-au întors dintr-o călătorie romantică în Cuba şi Costa Rica exact în perioada în care începea criza sanitară în Statele Unite, relaţia dintre actriţa hispano-cubaneză şi Ben Affleck, premiat cu Oscar pentru „Argo”, s-a consolidat.

De peste două luni, tânăra actriţă s-a mutat în casa lui Ben Affleck din Los Angeles şi, în primele zile de relaxare a măsurilor de izolare a populaţiei la domiciliu, cei doi au fost văzuţi plimbându-se pe stradă, purtând măşti de protecţie şi însoţiţi de cei trei copiii ai starului american – Violet, Seraphina şi Samuel – şi de câinii actorului.

Fosta soţie a lui Affleck, actriţa Jennifer Garner, pare să-şi fi dat acordul faţă de noua lui relaţie şi să accepte influenţa bună pe care o are Ana de Armas asupra actorului. De când o cunoaște pe Ana, actorul pare să nu mai fi consumat alcool în exces.

În urmă cu câteva săptămâni, Ana a împlinit 32 de ani, iar actorul i-a dăruit un tort de ciocolată, o coroană de flori, baloane colorate şi chiar o piniata.

Vezi și Femeile care au trecut prin viața și patul lui Ben Affleck. La 47 de ani, are un palmares frumos!

Citește și: