Foarte preocupată de aspectul ei fizic, aceasta sfidează trecerea anilor, deși e mamă cu normă întreagă pentru cei 4 copii ai ei. De aproape doi ani a renunţat la carne, cafea, gluten şi zahăr, iar acum a introdus în dieta ei psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe).

”În perioada asta ţin o dietă cu psyllium. Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi”, a declarat pentru OK! Magazine Nicoleta Luciu. Iar regimul îi priește a spus ea. Semn că e foarte mulțumită de cum arată, aceasta nu s-a sfiit să spună câte kilograme are: 60.

Vedeta nu se bazează doar pe regimul alimentar pentru a-şi păstra talia subţire, ci şi pe mişcare.

”Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning”, a mai dezvăluit vedeta.

Vezi și Nicoleta Luciu, desființată după ultima operație. Replica vedetei face toți banii

Citește și:

Miron Cozma a spus cine este femeia pe care o iubește: ”Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic!”

Kate Middleton, ținută inspirată din aparițiile prințesei Diana. Ducesa de Cambridge a atras privirile tuturor cu eleganța ei