Mai mult, au fost văzuți ulterior părăsind casa din California, prezentatorul ținându-și în brațe mezinul, un băiețel de nici doi ani. E clar că lucrurile sunt serioase între ei, dacă și copiii prezentatorului au cunoscut-o pe Renee.

În fotografii, toată lumea este îmbrăcată casual, iar Renee are pe cap o șapcă, penru a nu fi ușor recunoscută. În această formulă au petrecut și Ziua Americii, ieri, 4 iulie. Au asistat la o slujbă în aer liber, după care au mers la o cafenea.

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 9.30AM PST 4TH JULY 2021– Romance Confirmed! Hot New Couple Renee Zellweger and Ant Anstead Look Cozy As They’re Spotted Together For First Time.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Renee Zellweger, în vârstă de 52 de ani și prezentatorul britanic Ant Anstead, în vârstă de 42 de ani, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul ”Celebrity IOU” și s-ar fi plăcut de la prima vedere.

”Uneori, două persoane ajung să se întâlnească, există o chimie între ele, iar timpul e potrivit.”, a povestit o sursă pentru presa britanică.

”Renee e creativă, iar deoseori a căutat bărbați care gândesc în afara tiparelor. Ea e deșteaptă și întotdeauna a căutat să-și lărgească orizonturile.”, a mai spus sursa respectivă.

De asemenea, aceeași sursă a declarat că amândoi își doresc să-și trăiască relația departe de ochii curioși ai publicului.

El tocmai a trecut printr-un divorț

Informațiile privind idila dintre cei doi vin la scurt timp după ce Ant a divorțat de prezentatoarea Christina Haack. Cei doi s-au căsătorit în 2018, după mai mulți ani de relație, și au împreună un fiu, născut în 2019, pe nume Hudson London Anstead. Anul trecut, însă, în luna septembrie, cei doi au mărturisit că s-au despărțit, iar în luna noiembrie au semnat actele de divorț.

Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni.

De asemenea, Renee s-a întâlnit și cu Bradley Cooper, în perioada 2009 – 2011, dar și cu muzicianul Doyle Bramhall II, în perioada 2012 – 2019.

Vezi și Ce rău arată! Celebra actrița e de nerecunoscut la 51 de ani

Citește și:

Doliu în lumea filmului! Actrița Luminița Gheorghiu a murit la vârsta de 71 de ani

Roxana Nemeș, operată de urgență. Ce a pățit vedeta