A făcut acest lucru în timpul unui concert susținut în New York, când, de pe scenă, și-a anunțat fanii: ”O să vă spun ceva despre Nicki ce nu știți – ieșim împreună! Asta e tot ce am vrut să vă spun, mulțumesc că m-ați lăsat să-mi iau această povară de pe suflet”.

Această poveste a început ca o glumă, cu Nicki, influentă artistă din zona hip hop, pomenindu-l pe Eminem într-unul dintre cântecele sale. Artistul i-a răspuns, în timpul unui concert, arătându-se mai mult decât disponibil să iasă cu ea la întâlnire.

Nicki, în vârstă de 35 de ani, născută Onika Tanya Maraj, originară din Trinidad-Tobago, i-a replicat că prima întâlnire va fi în studio, pentru o colaborare, nepierzând ocazia de a-i lăuda ochii ”superbi”. Ce a urmat apoi doar ei știu.

Zilele trecute, întrebată de un fan pe Twitter dacă formează un cuplu cu Eminem, cel mai bine vândut rapper din toate timpurile, Nicki a replicat imediat: ”da”.

Recent, Nicki a terminat relația în care era implicată, iar Eminem a divorțat de Kim Scott, iubita sa din liceu, cu care a fost căsătorit de două ori.

Vezi și Un nou cuplu la Hollywood! Cu cine se iubește fostul soț al lui Jennifer Aniston

Citește și: