În vremea liceului, pe care l-a făcut la Dwight School, unde taxa anuală era de 47.000 de dolari, Vanessa iubea mult viața de stradă și îi plăcea să-și petreacă timpul cu membrii unei bande, Latin Kings. Iubitul ei în acea vreme era Valentin Rivera, care de atunci a trecut de mai multe ori pe la închisoare.

Într-un interviu recent, acesta a dezvăluit lucruri pe care nimeni nu le intuia despre nora președintelui american. În weekenduri îl ducea pe el să împartă clienților drogurile, conducând mașina decapotabilă a tatălui ei vitreg și având în portbagaj o armă ilegală. Dacă erau opriți, li se dădea imediat drumul să plece, tatăl vitreg al Vanessei fiind un om foarte cunoscut.

De atunci voia cinci copii. A reușit, dar cu fiul lui Trump

Vanessa Haydon, cum se numea ea pe atunci, chiar l-a așteptat pe Rivera să iasă de la închisoare. Cei doi aveau planuri să se căsătorească și să aibă copii. Cinci, mai exact, atâția își dorea ea – ea între timp a reușit cu fiul lui Trump.

Cum era Vanessa în acea vreme? ”Geloasă”, a declarat Rivera, menționând că (încă) actuala nora a lui Trump s-a bătut de mai multe ori cu alte femei.

Povestea lor de iubire s-a terminat în 1998, după cinci ani, când Rivera a descoperit că Vanessa, pe atunci deja model, îl înșela cu Leonardo DiCaprio.

Vezi și Veste șoc în familia prezidențială din SUA! Divorț după 13 ani de mariaj și cinci copii!

Citește și: