Kate a fost aspru cirticată pentru că o imagine surprinsă de paparazzi după ceremonia religioasă de la nunta Pippei, îl arată pe micul prinț George, stând la geam într-o mașină, fără să poarte centură, iar acum ducii de Cambridge au ajuns iar în ziarele de scandal, după ce menajera-șefă a cuplului și-a dat demisia din cauza pretențiilor exagerate ale acestora.

Primea 45.000 $ pe an

Potrivit Mirror, menajera, pe nume Sadie Rice, primea 45.000 de dolari pe an, însă acest lucru nu a făcut-o să mai rămână să lucreze pentru familia  regală, precizând că Kate și William îi cereau să facă prea multe lucruri.

Sadie trebuia să se ocupe de curățenia zilnică, spălarea hainelor și a lenjeriilor, cumpărăturile pentru casă și prepararea meselor zilnice. Aceasta locuia într-una dintre  proprietățile cu 10 dormitoare din Anmer Hall, iar după ce i s-a cerut să se ocupe și de Kensington Palace, Rice și-a dat demisia, susținând că jobul este mult prea solicitant.

„I-au cerut să-și petreacă mai mult timp la palatul Kensington și atribuțiile ei creșteau de la o zi la alta. Nu avea deloc o viață normală. Sadie i-a anunțat deja ce decizia a luat și se pare că nimic nu o poate face să se răzgândească. E pierderea lor”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Pierderea menajerei –șefe va fi o mare problemă pentru Kate și William pentru că George și Charlotte erau foarte atașați de ea. Sadie a mai lucrat și la palatul Buckingham și regina Elisabeta A II-a o plăcea foarte mult. De asemenea, femeia a lucrat timp de cinci ani și pentru prințul Norvegiei Haakon și a soției sale Mette-Marit din Oslo.

Citește și: