Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a oferit detalii neștiute despre mariajul cu Silviu Prigoană. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi au divorțat de 5 ori.

Vedeta a ținut să precizeze că nu ea era cea care inainta actele de divorț, ci fostul ei soț. Totodată, Adriana Bahmuțeanu a subliniat faptul că nu divorțau și se împăcau doar pentru a ține primele pagini ale ziarelor, așa cum s-a speculat la vremea respectivă.

”Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm.

Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat.

Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui.

Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai pleacă’.

După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm”, a rezumat vedeta căsătoria cu afaceristul Silviu Prigoană, care a și făcut-o mamă de doură ori.

Cât despre relația lor din prezent, nu ar fi multe de zis. El e recăsătorit, ea, la un pas de nuntă. Nu vorbesc decât strictul necesar, comunicarea dintre ei fiind problematică și în prezent.

”Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine.

George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind.

Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi, fiind persoane cunoscute, e clar că am intrat în atenția tuturor.

Noi nici nu am avut motive serioase de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…) ”, a mai dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ”Tare de tot”.

”Mi-au trebuit ani ca să-mi învăț lecția”

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ea a făcut tot posibilul să salveze căsnicia cu Prigoană, însă totul a fost în zadar.

”Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțional, nu eram cea de azi.

Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…) Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.

Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimba nimic. Oamenii nu se schimbă.

El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng.

Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese”, a continuat Adriana Bahmuțeanu.

A plecat din casa fostului soț cu copiii și 1000 de lei în buzunar

”Mama a fost singura persoană care m-a susținut necondiționat. Mereu a fost lângă mine.

Poate și învățămintele astea din familie m-au făcut să țin de o căsnicie moartă. Acum am învățat că trebuie să las lucrurile așa cum vin.

Între noi a fost iubire, dar asta nu a fost suficient”, mai spune vedeta acum.

Adriana Bahmuțeanu a ținut să răspundă și acuzațiilor conform cărora ar fi fost interesată de banii lui.

”Nu m-a interesat nici măcar un leu de la el. Am plecat de la el cu doi copii, un telefon și 1000 de lei”, a concluzionat vedeta.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au anunțat data nunții! Când va avea loc marele eveniment și cum a rămas cu așa-zisa lui fiică. Noi detalii ies la iveală!

Citește și:

VIDEO Oana Lis, dans cu pătrunjelul, în mijlocul străzii! Reacțiile sunt împărțite: ”Comportament de grădiniță, la 46 de ani”

Roxana Hulpe a născut. Ce nume rar și frumos a primit fetița: „Dumnezeu ne-a trimis o minune”