O astfel de înregistrare a apărut acum online, cu Meghan Markle în 1999, la școală, la absolirea liceului. E înconjurată de colege, zâmbitoare și machiată după tendințele vremii – cu un ruj maroniu. Are părul buclat, iar chipul ei pare mult mai rotund decât în prezent.

E văzută îmbrățișându-și mama, pe Doria, și stând de vorbă cu bunicul ei matern, Alvin. Acesta îi spune că o vede prea rar și că aproape nu o mai recunoaște, moment în care Meghan râde, nesimțindu-se foarte confortabil.

Înregistrarea a fost făcută de către tatăl său, căruia Meghan i se și adresează, spunând ”Bună, tati!”. Tot acesta, Thomas Markel, este și cel care a făcut-o publică, ea fiind difuzată de un post de televiziune, Channel 5.

La câteva luni distanță, Meghan avea să se mute din Los Angeles în Chicago, pentru a studia la Northwestern University.

Nu e singura înregistrare făcută publică de Thomas Markle. O alta ne-o înfățișează pe Meghan Markle, tot în timpul școlii, pe scenă, într-o piesă de teatru. Se putea vedea de atunci că Meghan avea mult șarm, carismă, ea jucând cu o dezinvoltură nativă.

Înregistrarea e din 1997, când Meghan avea 15 ani.

Tatăl ei susține că din momentul în care și-a văzut fiica pe scenă a știut că aceasta e menirea ei, de a fi actriță.

Într-o altă înregistrare făcută de tatăl ei, Meghan tocmai se pregătește să părăsească locuința acestuia, unde stătuse mai mulți ani, pentru a pleca la facultate. În clip apar cele două pisici ale ei, de la care își ia rămas bun.

Pot fi văzute mai multe fotografii cu Meghan și părinții ei și parte din camera ei. Meghan, cea care avea să devină studentă, cere scuze pentru felul în care arată camera ei, dezordonată, pentru că își alegea lucrurile necesare la facultate.

Tatăl lui Meghan consideră că e dreptul lui să facă aceste înregistrări publice și să fie plătit pentru asta. Acesta a mărturisit în cel mai recent interviu al său că e de părere că relația cu fiica sa a ajuns într-un punct atât de critic încât e posibil să nu mai fie niciodată reparată.

CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Thomas Markle se teme că fiica sa nu-l va mai căuta niciodată.

Cu toate acestea, iată că el continuă să dea detalii despre Meghan, chiar dacă e clar că ducesa nu-și dorește așa ceva. Mai mult, cei doi chiar vor fi în tabere separate într-un proces pe care ducii de Sussex l-au intentat unui tabloid britanic.

Vezi și Tatăl lui Meghan Markle minte cu nerușinare! Fiica lui i-a scris. Poate oricând să ia legătura cu ea, dar nu vrea. Preferă să facă circ

Citește și: