Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, nu-și pierde însă speranță și speră că soțul ei își va reveni încet, încet, cum a făcut de atâtea ori. Ea a declarat pentru Antena Stars că în aceste momente, starea artistului este staţionară, dar la fel de gravă. Însă, are încredere că se va vindeca şi că totul va reveni la normal.

„Starea lui este staţionară, stabilă cu tensiunea, dar în continuare gravă! Sunt paşi mărunţi spre vindecare pe care-i face şi asta îmi dă încredere că se însănătoşeşte”, a declarat Simona Secrier pentru Antena Stars.

Mihai Constantinescu a fost operat din nou. Soția lui a așteptat cu lacrimi în ochi vești despre soțul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De asemenea, a precizat faptul că Mihai Constantinescu a făcut un stop cardio-respirator, nu trei, aşa cum s-a vehiculat.

Cine este Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu?

Simona i-a fost alături artistului în cele mai grele momente, el având în ultimii ani tot mai multe probleme de sănătate. Acesta fost chiar operat pe inimă de două ori. Puțini știu însă că și frumoasa lui siție este cântăreață. Ea a făcut parte din trupa Etno, alături de Silvia Stanciu și de Radu Ile, lansând două albume de muzică etno-dance.

În anul 2002, Radu Ile a părăsit formaţia. Iar după trei ani  Simona a părăsit și ea trupa Etno pentru a se dedica unei cariere solo. Ulterior l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, iar cei doi și-au început colaborarea.  Pe albumul „Cântece pentru îngeraşi” al lui Mihai Constantinescu se regăseşte şi vocea Simonei, care interpretează trei dintre cele 11 melodii.

„Relaţia noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înţelepciune şi înţelegere. Simona e o fiinţă blândă. E ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aş vrea să fie mai acidă”, declara artistul în urmă cu doi ani pentru Prima TV.

Cei doi au vrut să-și trăiască fericirea discret departe de ochii curioșilor. Așadar, cei doi au ales să-și lege destinele înmare secret, doar în prezenta familiei și a celor mai buni prieteni ai lor.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a mărturisit Mihai Constantinescu, la Antena Stars,într-un interviu mai vechi.

Atât familia, cât şi cei apropiaţi, au făcut apel la cei care îl iubesc, să se roage pentru sănătatea lui. Mihai Constantinescu luptă acum pentru viaţă.

Mihai Constantinescu a fost  dus de urgență la spital, luni dimineața, după ce a suferit un stop -cardiorespirator. El a fost resuscitat timp de 10 minute,  iar în prezent este internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

 

Citește și: