Celebra actriță de telenovele, în vârstă de 48 de ani,  a renunțat la cariera în actorie, în urmă cu un deceniu, și s-a mutat în Miami, unde a vrut să ducă o viață liniștită.

Deși presa mexicană a anunțat că Adela Noriega are cancer și primește tratament la o clinică de top din Europa, sora ei a negat aceste informații. A mărtusit că Adela se află într-o stare delicată, însă nu are cancer.

Citește și: Ce semnifică numele ales de Laura Cosoi pentru fetița ei. Puțină lume știe acest lucru

Adela Noriega se află într-o stare delicată

„Prieteni, colegi și fani ai  surorii mele, Adela Noriega,  vrem să dezmințim informația că sora mea ar fi bolnavă de cancer. Da, starea ei este delicată, dar mulțumesc lui Dumnezeu că nu este cancer!”, a scris Reyna pe contul ei de Twitter.

Adela Noriega nu este activă pe rețelele de socializare și-n ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Totuși, în istoricul familial există cazuri de cancer. Mama sa a murit de cancer în 1995.Cu toate acestea, sora ei nu a negat și faptul că Adela urmează un tratament într-o clinică din Europa.

Adela Noriega este una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, fiind supranumită „regina telenovelelor”. În anii `90, făcea senzaţie cu modul în care arăta,fiind considerată o femeie superbă. Ea a cucerit și publicul din România, cu rolurile ei din „Guadalupe” , „Amor real” sau „Focul iubirii”, însă a decis să se retragă de pe micile ecrane și a renunțat la actorie.

Citește și: