Oana Lis, a cărei stare s-a înrăutățit de asemeni, fiind și ea internată alături de soțul ei atunci când s-a găsit un pat, a povestit în ce stare este fostul edil, în vârstă de 77 de ani.

Din păcate, Viorel Lis suferă de mai multe boli, iar acestea s-au agravat pe fondul infectării. „Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru ca eu am si grija cu el deoarece are probleme cu picioarele.

Cum am zis, important e ca am descoperit la timp. Dacă eram bine nu veneam la spital. El s-a internat primul, la început nu erau locuri pentru mine”, a declarat Oana Lis în direct la Antena Stars.

Viorel Lis, declarație șocantă de pe patul de spital, după ce a fost confirmat cu COVID-19

Imediat după internarea într-un spital din Capitală, însuși Viorel Lis declara, chiar de pe patul de spital.

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine”, a spus el pentru aceeași sursă.

Vezi și Oana şi Viorel Lis, internaţi cu Covid. Sunt în aceeași rezervă

Citește și:

Eliza și Cosmin Natanticu s-au cunoscut când ea avea doar 20 de ani, dar au făcut nuntă abia acum trei ani. Cine le-au fost nași de cununie

Oana Roman, despre impactul pe care l-a avut despărțirea de Marius Elisei asupra fiicei lor: „Ea refuză să-și mai amintească”