Ducii de Sussex au fost surprinși de paparazzi, imediat cum au coborât din avion în Canada. Cei doi erau numai un zâmbesc, foarte relaxați și păreau mai fericiți ca oricând.

Imaginile cu cei doi sunt extrem de rare de când au decis să iasă din familia regală, ei făcând apel la jurnaliști  să nu-i mai urmărească la fiecare pas.

Meghan Markle face acuzații grave la adresa familiei regaleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Harry era într-o ținută casual, purtând un pulover și o șapcă pe cap, în timp ce Meghan a renunțat la ținutele  elegante și era îmbrăcată într-o pereche de  blugi, cu cămașă și cardigan.

Viața departe de familie regală se pare că le priește de minune.  Cei doi s-au întors în Canada după ce au petrecut câteva zile în Miami, unde au participat ca speakeri  la un summit al miliardarilor, organizat de banca JPMorgan, presa speculând că ei au încasat 1.000.000 de dolari pentru prezența lor la eveniment. Ulterior cei doi au mers și la Universitatea Stanford din California, unde s-au întâlnit cu mai mulți profesori pentru a  vorbi despre noua lor fundație caritabilă.

Ducii de Sussex își caută casă în SUA

Prieteni apropiați ai ducilor de Sussex susțin că aceștia sunt foarte fericiți cu noua lor viață, departe de lumina refectoarelor. „Sunt foarte drăgăstoși și tandri unul cu celălalt”, a declarat o sursă pentru revista People.

„Archie este prioritatea lor. E foarte important pentru ei să pună familia pe primul loc și să aibă grijă de el. E un copil fericit, adoră să râdă. Archie și Harry se distreazăd eminune împreună. Și Meghan este o mamă grozavă. Ei încearcă să ducă o viața de părinți normali”, a mai spus sursa.

 

Anul trecut, Harry și Meghan au fost nevoiți să petreacă separat Valentine’s Day, deși era prima de când deveniseră soț și soție. Meghan, care era însărcinată cu Archie la acel moment, a fost nevoită săs tea în Marea Britanie, în timp ce Harry a fost într-o vizită oficială în Norvegia.

La începutul lunii iarnuarie, ducii de Sussex au anunțat că vor să se distanțeze de familia regală și să devină independenți financiar, urmând să-și petreacă timpul între Marea Britanie și Canada. Dar pentru că planul lor nu a fost aprobat de regină, ei au fost nevoiți să iasă definitiv din familia regală. De atunci cei doi s-au mutat în Canada, împreună cu fiul lor Archie, și urmează să-și cumpere o vilă și în California, unde vor să se mute pe perioada verii.

 

„Ei adoră să locuiască  în Canada, dar își caută, de asemenea, și case în L.A. Vor să aibă case în ambele locuri”, a mai adăugat sursa.

 

Foto: Profimedia