Gina Pistol și Smiley nu au făcut până acum comentarii despre zvonurile că vedeta Antena 1 ar fi însărcinată. Prieteni apropiați ai cuplului susțin că blonda ar fi deja sexul bebelușului, iar cele mai recente imagini cu ea par să confirme faptul că în curând va deveni mămică.

Gina Pistol radiază de fericire și apare în toate filmulețe video de pe rețelele de socializare extrem de relaxată și cu un zâmbet mare pe față.

Deși nu a comentat deloc despre faptul că ar fi deveni mămică, vedeta Antena 1 apare pe rețelele de socializare doar în haine largi, încercând se pare șă-și ascunde formele și burtica. Fanii au remarcat chiar că vedeta a început să ia în greutate și să se rotunjească, un alt semn de sarcină.

Gina Pistol și Smiley se pare că vor avea o fetiță

Mai mult, fanii au reacționat imediat și i-au transmis mesaje de încurajare. „Sarcina ușoară”, „Gina , cât mă bucur că văd fericirea în ochii tăi !”, „Felicitări pentru sarcină”, au scris aceștia.

Gina-Pistol-la-filmarile-Chefi-la-cutiteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Potrivit  ciao.ro, Gina nu se grăbește să anunțe sarcina pentru că se afla abia în primul trimestru. Cu toate acestea, se pare că ea și Smiley ar fi aflat deja că vor avea o fetiță.

„Gina şi Smiley vor avea, se pare, o fetiţă. Aceştia sunt extrem de emoţionaţi, fericiţi, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoşi în ceea ce priveşte viaţa lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus şi a început să i se vadă şi burtica. În principiu, vor avea fetiţă, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este şi mai atent şi cu ea. Gina şi-a dorit foarte tare un copil şi iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se aşteptă mai puţin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care şi le onorează cu brio, şi se comportă ca şi cum n-ar fi o graviduţă”, sustin surse din anturajul Ginei Pistol şi al lui Smiley pentru ciao.ro.

Citește și:

Elena Băsescu, poză intimă de familie. Uite de unde a moștenit trăsăturile

Fotografii incendiare cu fiica Andreei Esca la mare, în Grecia. Alexia tocmai a împlinit 20 de ani