Lavinia și Ștefan nu vor să-și expună fiul de doi anișori, pe rețelele de socializare.Mândra mămică nu se poate abține și foarte rar mai publică câte o imagine cu Alexandru, însă nu i se vede niciodată chipul, ceea ce îi supără pe fani. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când mama lui l-a scos pe micuț la o plimbare prin parc. Lavinia l-a filmat pe fiul ei în timp ce aleargă și admiră lacul cu nuferi.

Însă, gestul făcut de Lavinia i-a înfuriat pe fani și au criticat-o aspru pe brunetă, pentru că nu înțeleg de ce mai pune astfel de poze cu el, dacă nu vrea să-l arate așa cum este. Alexandru se schimbă de la o zi la alta. Acesta s-a înălțat mult față de cum arată în ultima imagine făcută publică de artistă și e plin de energie.

Mai mult, fanii sunt uimiți de faptul că micuțul este blonduț și tot se întrebau cu cine seamănă. Dar poate ca și în cazul celorlalți frați ai lui, Violeta și Radu, a moștenit ochii albaștri și tenul deschis al bunicii lui.

lavinia si stefanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„ Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, „Arată-l că este frumos”, „Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, Asa blondut??? ❤️”, ”Și el are ochii albaștri ca frații lui”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”, sunt câteva dintre reacțiile internauților de câte ori văd imagini cu el.

Vedeta a recunoscut într-o emisiune TV că Alexandru este foarte energic și se pare că a moștenit și el talentul tatălui său, fiind atras de muzică.„E mofturos. Îi place să se caţere, să urce scările. E foarte activ. Am grijă la alimentaţie, dar îi mai dau să guste. Mama mea e mai strictă cu el. Fiul meu cântă la pian cu tati, are ureche muzicală. A ascultat muzică încă de când era în burtică. Nu ştim încă cu cine seamănă mai mult”, a spus Lavinia Pârva în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Numai că Alexandru mai are o pasiune, complet neobișnuită pentru vârsta lui: “E fan curățenie. Deci el asta face. De dimineață până seara vrea să facă curățenie în casă (…)”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună din 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă, aducându-l pe lume pe Alexandru.