Imaginile care îi surprind împreună au fost realizate săptămâna trecută, în gradina palatului Kensington, acolo unde locuiește familia prințului William.

ducii-de-Cambridge-si-copiii-lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Familiei i-a fost proiectat, afară, filmul ”David Attenborough: A Life On Our Planet”, care urmează să fie lansat.

Prințul William și soția sa au o relație specială cu Sir David Attenborough, toți având ca misiune declarată protejarea naturii.

Sir David Attenborough n-a venit la întâlnire cu mâna goală, el dăruindu-i prințului George, pasionat de animalele preistorice, un dinte care a aparținut unui rechin gigantic. Dintele a fost găsit chiar de Sir David Attenborough în Malta, în anii 60, el fiind vechi de 23 de milioane de ani.

Se crede că rechinii care trăiau în acea perioadă ajungeau până la 15 metri, dublu față de cât măsoară azi cea mai mare specie.

E vizibil cât de încântat a fost prințul George, la fel și sora sa, Charlotte. Mai puțin din cadoul primit de fratele său a înțeles mezinul Louis, dar chiar și așa acesta a fost foarte intersat de dinte.

Fanii familiei regale nu au putut să nu remarce ce s-a înălțat prințul Louis și cât de bine seamănă cu fratele său, George.

Vezi și Prinţul George a împlinit 7 ani! Ducesa de Cambridge a publicat două portrete la aniversare. Cu cine seamănă prințul?

Citește și:

Dana Rogoz a împlinit 35 de ani! Ce-și dorește vedeta în acest punct al vieții

Lidia Buble, idilă cu un artist? „Sunteți chiar mișto împreună…”

Vezi şi locuri de vizitat în Malta!