Într-o postare pe Instagram, cântăreața în vârstă de 34 de ani a recunoscut că, în ciuda celor întâmplate, este cum nu se poate mai fericită. ”A meritat tot greul prin care am trecut”, scrie ea împăcată.

”Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul că sunt fete mă face sa fiu foarte fericită.
Amândouă sunt sănătoase, frumoase și mă împlinesc!

A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastră, Clara Maria, să vină pe lume și să fie sănătoasă!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, postând o fotografie cu cele două fetițe, cea mare alintând-o pe surioara mai mică într-un pat plin de animale de pluș.

În weekend, Andreea Bălan a postat și o fotografie făcută la doar câteva ore de când suferise stopul cardio-respirator, recunoscând că nu i-a fost deloc ușor să pozeze ca și cum totul era perfect în regulă, când lucrurile nu stăteau deloc așa.

 

View this post on Instagram

 

Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio respirator si totodata e cu putin timp inainte sa dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani). Nu mi-a fost usor deloc sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte. Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura. De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe. Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta…si sa stiti ca noi astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand…?

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

În plus, a ținut să le arate, pe bună dreptate, obrazul celor care au lăsat pe contul ei de socializare comentarii răutăcioase, care nu își aveau deloc rostul într-o situație ca a ei.

”Aceasta este o poză facută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio respirator și totodată e cu puțin timp înainte să dau interviu la Antena 1 (…). Nu mi-a fost ușor deloc să stau așa, cu gura până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și, indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte.

Dar, din păcate, trăim într-o țară în care drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură.

De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute ar trebui să învețe din asta… și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…?”, a scris ea cu amărăciune pe aceeași rețea de socializare.

Vedeta a postat și o fotografie în care soțul ei își vede copila pentru prima oară, adăugând, simplu: ”O poză cât 1000 de cuvinte făcută în timp ce eu eram la terapie intensivă, după stopul cardio respirator.

Abia azi, acasă, am aflat cât de greu i-a fost să își vadă soția inconștientă, intubată și, în același timp, să-și vadă fetița nou născută sănătoasă și să se bucure de ea.

A fost alături de mine trup și suflet și s-a bucurat pentru fiecare pas mic pe care l-am făcut înapoi spre viață”.

Din fericire, mezina Andreei Bălan și a lui George Burcea este o fetiță sănătoasă, care a venit pe lume cu 3. 190 grame și 49 cm”, după cum anunța cântăreața când s-a simțit suficient de bine pentru a face anunțul.

 

View this post on Instagram

 

Ia priviti ce minune am eu aici?❤️? E sanatoasa, cantareste 3190g, are 49 cm, e cuminte si papa muult?? Sunt o norocoasa!

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Vezi și Andreea Bălan, mărturii din infern: ”A fost o minune că mai întâi au scos-o pe ea. Dacă nu interveneau, eu puteam să mor”

Citește și: