Regretata artistă a fost găsită moartă în cada din camera de hotel de la Beverly Hilton, pe 11 februarie 2012, după o noapte în care a consumat droguri. Aceasta s-a stins din viață cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy, iar vestea a șocat pe toată lume.

În noul documentar Showtime, „Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have it All”, producție ce va avea premiera pe 6 februarie, se arată că Whitney și-a salvat fiica de la înec în cadă, cu doare câteva ore înainte ca artistă să-și piardă viața în cirscumtanțe similare.

Brandi Boyd, fina artistei, a dezvăluit în documentar că Whitney a salvat-o pe fiica ei, Bobbi Kristina, de la înec, după ce aceasta a adormit în cada plină cu apă, în același hotel.

„A doua zi dimineața, Whitney mi-a spus: Krissi aproape că a murit azi noapte … trebuie să stea departe de apă, apa este răul”, a povestit Boyd, informația fiind confirmată și de prietenul artistei, Shawn McGill.

Artista le-a spus prietenilor și familiei că „Dumnezeu i-a spus să o verifice pe fiica ei de 18 ani” înainte de a o găsi dormind în cada de la Beverly Hilton Hotel în 2012.

Whitney Houston on ‘Good Morning America’, New York, America – 01 Sep 2009SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Whitney ne-a povestit cum Dumnezeu i-a spus să meargă să-și verifice fiica. Mama ei a salvat-o atunci”, a povestit Boyd. „Dacă nașa mea nu ar fi intrat în baie atunci, Krissi ar fi fost moartă în acel moment”.

Whitney a presimțit că fiica ei își va găsi sfârșitul în acest mod. Astfel, la aproape trei ani de la moartea mamei sale, pe 31 ianuarie 2015, Bobbi Kristina nu a reușit să stea departe de apă și a fost găsită inconștientă, tot în cadă, în locuința sa din Atlanta. Ea a murit pe 26 iulie, la 22 de ani, după ce a stat șase luni în comă, iar The Fulton County Medical Examiner a trecut în dreptul cauzei morții lui Bobbi Kristina „înec asociat cu intoxicație de droguri”.

În noul documentar, prietenii și rudele au povestit cum mama și fiica au căzut amândouă pradă dependenței de droguri, iar apropiați ai familiei l-au învinovățit pe fostul logodnic al Kristinei, Nick Gordon, că ar fi aprovizionat familia cu droguri.

Foto: profimedia

Citește și:

Cum a fost surprins prințul Harry în SUA. Nu l-am mai văzut așa vesel

Recunoști vedeta? Făcea parte dintr-o celebră trupă de fete. Cu ani în urmă, soțul a înșelat-o cu o escortă