Sandy susține că Lisa Marie Presley, acum în vârstă de 51 de ani, s-a căsătorit cu Michael Jackson din 1994 până în 1996, pentru a-l ajuta pe artist să scape de acuzația că ar fi abuzat un minor. În acea perioada,  megastarul era acuzat că l-a abuzat sexual pe Jordan Chandler, atunci în vârstă de 13 ani. Totul a fost de fațadă, iar artistului nu-i păsa deloc de soția lui.  Mai mult, fosta angajată susține că între cei Michael și Lisa nu a existat niciun fel de relație intimă.

De altfel, mariajul lor scurt a fost mereu privit cu scepticism și mulți susțineau că nu era altceva decât o manevră de publicitate.

Lisa Presley s-a măritat cu Michael Jackson ca să-l salveze

„El era nerăbdător să-i facă nepoți regelui muzicii rock`n`roll și  la început, Lisa credea că acest lucru ar putea fi posibil. Dar ei nu s-au culcat niciodată împreună și după ceva timp, ea a realizat: dacă nu dormim împreună, atunci nu vreau să am copii cu el”, a mai povestit Sandy.

 

În ciuda declarațiilor lui Sandy care spune că Michael doar se prefăcea că o iubește pe Lisa și că mariajul lor a fost unul fals, fiica lui Elvis a mărturisit în mai multe interviuri că ea și megastarul aveau o viață sexuală foarte activă și făceau sex sălbatic. Mai mult, ea chiar a recunoscut că a acceptat să se căsătorească cu Michael, chiar în perioada când era acuzat că a abuzat sexual un minor, pentru că știa că acesta este acuzat pe nedrept.

„Am considerat că nu a făcut rău și că este acuzat pe nedrept, și da, am început să mă îndrăgostesc de el. Voiam să-l salvez. Simțeam că pot face asta”, a declarat Presley, în emisiunea lui Oprah. În plus, Lisa a dezvăluit că megastarul era atât de dărâmat de tot ce i se întâmplă, încât nici nu putea dormi. Ea susține că artistul avea probleme mari cu somnul, explicând astfel de ce nu dormeau mereu împreună. „Era ca un mic gnom. Obișnuiam să-i spun că era un gnom care alerga prin cameră pentru că îi era foarte greu să adoarmă.   De multe ori nu puteam dormi nici eu, dacă el nu dormea. Îl auzeam și era un pic cam ciudat, dar nu m-a deranjat. Într-adevăr avea dificultăți cu dormitul”, a dezvăluit Lisa.

Lisa Marie Presley susține că a încercat timp de 4 ani să-și salveze relația cu Michael

Lisa a mai povestit că îi plăcea să fie foarte grijulie cu Michael.  „Mie niciodată nu mi-a plăcut să fiu în centrul atenției. Adoram să fiu lângă el și să am grijă de el. Era foarte plăcut… a fost o perioadă foarte profundă din viața mea”, a mărturist fiica lui Elvis.

În cele din urmă, Lisa a decis să divorțeze de megastar în ianuarie 1996, citând „diferente ireconciliabile. Însă, apoi s-a răzgândit și timp de patru ani a mai stat alături de artist încercând să-și salveze relația, însoțindu-l în toate turnelee din întreaga lume.  Însă, Michael era dependent de medicamente și obisnuia să se lase înconjurat de oameni care doar profitau de pe urma lui și pe care Lisa îi numea „vampiri” și „lingușitori”.  Așadar, Lisa a decis să se îndepărteze de el pentru a-I vedea mai departe de viață.

Astfel, în anul 2000, ea s-a logodit cu rockerul John Oszajca, dar nici relația cu el nu a mers, iar în august 2002 s-a măritat cu actorul Nicolas Cage. Cei doi și-au spus „Adio” după doar câteva luni, divorțul lor fiind finalizat  în 2004.  Ulterior, Lisa s-a căsătorit din nou cu producătorul musical Michael Lockwood, în 2006. După doi ani, cei doi au devenit părinți de gemeni, dar în 2016, Presley a cerut divorțul de Lockwood, acuzându-și soțul de pornografie infantilă.

Citește și: