Pe 31 august se împlinesc 20 de ani de la moartea tragică a celei mai iubite prințese britanice, Lady Di.

Dispariția ei subită la doar 36 de ani a îndurerat întreaga lume, iar detalii din viața ei continuă să apară făcând furori și în prezent. Majordomul Paul Burrell (59 de ani), care a petrecut mult timp lângă prințesa inimilor, susține că aceasta îi dezvăluia cele mai ascunse secrete ale ei. Înainte de moartea ei tragică, cei doi au avut o scurtă și ultimă conversație. Paul a știut că ceva rău se va întâmpla după ce prințesa l-a întrebat extrem de îngrijorată dacă îl va mai găsi când se întoarce. „Vei fi aici când mă întorc, nu-i așa?”, au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Diana.

Prințesa Diana a iubit cu adevărat un singur bărbat

În cei 10 ani în care a stat la dispoziția prințesei, Burrell spune că și-a dat seama că Lady Di se simțea extrem de singură. În ultimele clipe de viață, aceasta era nefericită și i se putea citi disperarea în tonul vocii ei.  Mai mult, majordomul dezvăluie că în ciuda a tot ce s-a scris, Dodi Al-FAyed, care a murit odată cu ea în accidentul de mașină din Paris, nu a fost sufletul ei pereche.

De fapt, Diana a iubit un bărbat despre care Burrel susține că știe sigur că acesta a fost iubirea vieții ei. Este vorba despre Hasnet Khan, un chirurg cardiolog, care a iubit-o foarte mult, de asemenea.

Regretata prințesă i-a povestit majordomului că între ei a fost dragoste la prima vedere. Era într-un spital, în lift, când l-a întâlnit pentru prima dată. Ușile începeau să se închidă, când, deodată, el a apărut brusc. Cei doi s-au iubit timp de doi ani de zile, iar Diana îi spunea „Domnul minunat”.

Doctorul Khan ar fi putut să o salveze

Paul Burrell susține că Hasnet l-a sunat imediat după moartea Dianei. El i-a spus că prințesa putea fi salvată dacă ar fi fost el cel care ar fi operat-o. Lady Di a murit din cauză că i s-a rupt aorta, dar Hasnet, care este un chirurg foarte bun, susține că ar fi putut să-i salveze viața. De asemenea, Paul susține că în ziua în care a murit Diana, a fost cea mai tristă zi din viața lui.

Nu este prima dată când se scrie despre faptul că Diana l-a iubit foarte mult pe chirurgul Hasnat. În urmă cu ceva timp, Rosa Monckton, o prietenă a mamei prințesei, a declarat că este convinsă că relația Dianei cu Dodi FAyed din ultimele săptămâni ale lor de viață erau, de fapt, o încercare a acesteia de a-l face gelos pe bărbatul pe care îl iubea cu adevărat, doctorul Khan.

Mai mult, Paul susține că prințesa Diana continuă să-l viziteze în somn și că acesta vorbește tot timpul cu ea în vis.

Se fac 20 de ani de la moartea prințesei

În luna august se fac 20 de ani de la moartea prințesei Diana. Cea mai iubită prințesă britanică  a murit într-un accident de masina produs în pasajul de sub podul Alma, din Paris, pe 31 august 1997. Ea se afla în mașină cu prietenul ei, Dodi Al-Fayed, și cu soferul mașinii, care au decedat, de asemenea. Echipajele de salvare au ajuns în doar cateva minute, dar au avut nevoie de aproape o oră și jumatate ca să taie carcasa mașinii ca să o scoată dintre fiarele contorsionate și să o transporte la spital.

Anchetele au stabilit că moartea Printesei Diana si cea a lui Dodi al-Fayed au survenit în urma accidentului, a cărui cauza principala a fost viteza excesivă, ei încercând să scape de mașinile paparazzilor. Însă, de atunci au apărut fel de fel de teorii ale conspirației care susțin că în spatele accidentului s-ar fi aflat chiar fostul ei soț, prințul Charles, sau regina Elisabeta a II-a.