Artistul care, printre altele, trebuia să prezinte finala Eurovision România pe 5 martie, a reușit abia zilele trecute să părăsească capitala Ucrainei, unul dintre cele mai bombardate orașe de armata Rusiei. Arsenie Cel care a făcut anunțul a fost chiar Arsenie Todiraș, fostul lui coleg de trupă din O-Zone.

”Nu am reușit să vorbesc cu el, dar am înțeles că este ok. Dan Bălan a reușit să plece din Ucraina, mi-a spus cineva că acum este bine”, a spus Arsenie de la O-Zone pentru fanatik.ro, mărturisind că este nerăbdător să îl poată contacta pe fostul său coleg de trupă.

Plecarea lui Dan Bălan din Ucraina a fost una cât se poate de dificilă, potrivit sursei citate. El a reușit să ajungă, în primă fază, în Republica Moldova și a stat câteva zile acolo, iar apoi s-a îndreptat spre Turcia.

Dan Bălan se afla la Kiev pentru a filma noul sezon de la „Vocea Ucrainei”, unde este antrenor și jurat, dar nu a mai postat nimic pe conturile sale de socializare de două săptămâni, ceea ce i-a îngrijorat teribil pe fanii lui.

Ultima sa postare, una în care și-a declarat deschis sprijinul pentru Ucraina în războiul început de ruși, arătând cât este de atașat de țara în care, în ultimii ani, își petrecea timpul.

”Lanțurile vor fi rupte de oameni, iar judecata va veni! Doamne, salvează Ucraina! Sunt, din toată inima, alături de tine”, spunea Dan Bălan pe contul lui de Instagram în ziua de 27 februarie, atașând și steagul țării invadate de Rusia.