Natașa Raab, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră, în vârstă de 69 de ani, trece prin clipe grele de când a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Ziua ei de naștere a fost și prilej de speranță, dar și de mare tristețe, pentru că e greu să o vezi în starea în care e.

Viki, cea mai bună prietenă a Natașei Raab, a mărturisit că actrița și-a sărbătorit ziua de naștere la ea acasă, la țară. Actrița vorbește greu și nu se descurcă când vine vorba de mers.

Actrița a urmat tratamente, dar în ciuda acestui lucru, nici medicii nu ar ști ce soluție să mai găsească pentru îndrăgita vedetă. Natașa Raab suferă de bboala autoimună, care îi afectează creierul. Cu atât mai mult, vedeta s-a, în urmă cu 20 de ani, cu cancerul uterin.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori decât să ajungi prin spitale”, a spus prietena actriței pentru ego.ro

Cine și-a amintit de ziua ei

Deși se luptă cu probleme grave de sănătate și are nevoie de încurajare, Natașa Raab nu a fost sunată de marii artiști din țară, colegi de scenă, cu ocazia zilei de naștere. Actrița ar fi primit urări de bine doar de la câțiva prieteni mai apropiați.

„Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc”, a adăugat prietena actriței.

Natașa Raab se luptă cu boala autoimună de ceva vreme și, deși ține cont cu strictețe de recomandările medicilor, starea ei, din păcate, nu pare să se îmbunătățească.

Rămasă văduvă în 2019

Cunoscută drept „Coana Chiva”, dintr-o celebră reclamă la lactate, actriţa Nataşa Raab a trăit o poveste de dragoste de 38 de ani alături de regretatul medic Val Guţul. De când și-a înmormântat bărbatul, în 2019, lacrimile nu s-au mai uscat pe obraz.

„L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, spunea atunci actriţa.

Bărbatul a murit după o luptă crâncenă cu cancerul. Anunţul a fost făcut de „Coana Chiva”, care a postat mai multe mesaje cutremurătoare pe conturile de socializare. „Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-vea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?!”, scria actriţa.

Nataşa şi Val s-au cunoscut la Craiova, unde artista a fost repartizată după ce a terminat Institutul de Teatru de la Bucureşti. Născută la Huedin, judeţul Cluj, actriţa a dat Ardealul pe Oltenia de dragul soţului ei. Chipeşul medic i-a furat inima şi actriţa a rămas în Craiova. Din dragoste pentru soţul ei, s-a stabilit în Craiova, chiar dacă meseria o trăgea mai mult spre Capitală, unde a colaborat cu mai multe teatre importante. 

S-a rugat să moară ea ca să trăiască el

Pe cei doi i-a legat o frumoasă poveste de dragoste. Aşa au trecut prin momente bune, dar şi prin momente dificile. Actriţa a avut şi ea cancer, o boală cu care s-a luptat ani buni, dar pe care a învins-o. Nataşa Raab a avut cancer ovarian, diagnosticat chiar de soţul ei.

Din această cauză, actriţa nu a mai putut avea copii. „Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017, la „Premiile Gopo”.

Cât despre soțul ei, acesta a fost răpus de cancerul la vezică.

Vezi și O știi pe actrița din reclamele cu ”prea bun, ca la țară”? Drama neștiută care a făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor

Citește și:

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său, care susţine că au avut o relaţie de 7 luni şi că artistul l-a atacat ”fizic şi psihic”. Cântăreţul riscă până la 50 de ani de închisoare