Artista a revenit cu noi detalii despre starea ei de sănătate și despre perioada extrem de grea princ are trece. Ea le-a mărturisit fanilor că inflamația provocată de cele două boli grave, Borelioza și Bartonella, s-a agravat și ajuns până la nivelul creierului, problemele de sănătate fiind descoperite destul de târziu de către medici, fapt pentru care deja nu-și mai simte partea din stângă din fața și piciorul

Îndrăgita artistă se luptă în aceste momente cu diagnosticul pus de către medici, după ce mai bine de un an s-a tratatat de o boală pe care nu o avea, tot la îndemnul cadrelor medicale. După ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor o perioadă, cântăreața a venit cu o serie de dezvăluiri terifiante despre cum se simte.

Borelioza (Boala Lyme) și Bartonella sunt cele două diagnostice pe care medicii i le-a pus recent, astfel că în aceste momente, după ce Adda a început să urmeze un tratament prin care să omoare bacteriile din corpul ei, durerile și-au făcut simțită prezenta mai puternic ca niciodată.

Citește și: Adda are grave probleme de sănătate și se va retrage din viața publică. Cutremurătorul anunț făcut de artistă

adda colaj23SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

„Mă simt binecuvântataă că am aflat. Mă simt iubit așa cum nu s-a mai întâmplat până acum și asta pentru că sunteți aici. Sunt ok. Am avut și zile mai bune. Nu îmi simt partea stângă din față și piciorul stâng. Mi se zbat mușchii și mi-e rău. Dar e unsemn bun. Nu-i place lui Gogutz că beau peste 3l de lichide pe zi, nu-i place că mănânc sănătos, nici ce suplimente iau. Așa că moare ușor. Când încep medicamentele o să plângă după mă-sa, promit!”, a mai explicat Adda pe Instagram.

Ce simptom ciudat i-a atras atenția Addei

Fanii au fost luați prin surprindere și complet îngrijorați când au văzut declarațiile terifiante ale artistei, însă Adda nu a lăsat loc de interpretare și le-a povestit că, deși sună dubios, aceste dureri îi aduc zâmbetul pe buze.

Mai exact, îndrăgita cântăreața le-a povestit că aceste simptome și dureri sunt, de fapt, dovada că bacteriile cu care se confuntă încep să se distrugă, asta fiindcă nu suportă ritmul de viață sănătos pe care-l are în aceste momente.

Mai mult, Adda a mărurisit că ceea ce a făcut-o să continue să-și facă analize a fost faptul că a început să uite lucruri și să-i scape obiecte din mâini.

„Borelia și bartonella îți afectează memoria. Îți dau acel brain frog (ceață mentală). Aveam momente în care nu-mi găseam cuvintele. Uitam lucruri. Scăpam obiecte de mână. Eu, care am compus piese fără să notez versurile. Atât de bine le țineam minte. Dintr-o dată parcă mă alteram. Și am dat vina pe stres”, a mai dezvăluit Adda, pe pagina ei dedicată cărții despre viața ei, pe care urmează să o lanseze curând, intitulată „Cele trei”.

Adda a mărturisit pe rețelele de socializare că se va retrage din spațiul public pentru începerea tratamentului, fiind unul agresiv și de lungă durată.

”La inceperea tratamentului, ma voi retrage o perioada din spatiul public- emisiuni si aparitii, pentru ca prima tura e cea mai grea. Voi ramane aici, pe online si va voi tine la curent cand pot si cat pot. Va voi lasa si albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?!”, a declarat Cătălin Rizea, soțul artistei, pentru impact.ro.

Adda și Cătălin Rizea formează un cuplu de aproape șase ani, iar cei doi au împreună un băiețel în vârstă de cinci ani. Aceștia sunt de nedespărțit și au participat împreună la o serie de emisiuni inclusiv, Asia Express, și se bucură de toate momentele frumoase petrecute unul lângă celălalt.

Citește și:

Adda a făcut primele declarații despre tratamentul pe care îl va urma. „Am bocit o săptămână după ce am aflat”

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda. Vedeta a fost mușcată de o căpușă pe platourile de filmare