Cristina Cioran a trecut prin spaima vieții ei. Pe 18 iulie a ajuns de urgență la spital, unde a născut prematur. Fiica ei, Ema, a venit pe lume la doar șapte luni, iar vedeta, extrem de îngrijorată, le-a cerut fanilor să se roage pentru ea și pentru fetiță, iar acum a făcut noi dezvăluiri despre starea micuței.

Frumoasa actriță trece prin momente extrem de emoționante. A devenit mămică, însă a fost nevoită să plece din spital fără bebelușă, care are nevoie să mai stea la incubator, pentru că e prea mică. Pe 25 iulie, Cristina a împlinit 44 de ani și aceasta și-a uimit fanii cu noul mesaj. Ea a făcut noi dezvăluiri despre starea micuței, însă i-a uimit pe fani cu un detaliu neașteptat. Vedeta a lăsat de înțeles că s-a căsătorit, în mare secret, cu tatăl fetiței ei, Alexandru Dobrescu, această mărturisind că este o soție fericită.

Crisitna Cioran, nuntă în secret

„44, mamă fericită, soție fericită!Vă mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat sî răspund tuturor și sper să nu vă supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor. Suntem optimiști și convinși ca Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient că sa poată fi luată acasă! M-au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Vă mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să vă dau vești!”, a fost mesajul transmis de Cristina Cioran.

Micuța Ema se află încă în spital, iar fosta prezentatoare TV încearcă să fie optimistă. Pentru a scăpa de stres, Alexandru a dus-o la mare de ziua ei, unde s-au relaxat împreună cu fiul lui dintr-o relație anterioară.

BeFunky-collage-2021-03-24T135150.041SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și:

Ceea ce trebuia să fie un moment de bucurie deplină s-a transformat într-un moment de panică. Vedeta era însărcinată în șapte luni, aflându-se în al treilea trimestru de sarcină, dar a născut prematur, iar acum are emoții enormi de mari, așteptând să-și ia fetița acasă. Medicii au considerat că este necesar ca micuța să rămână încă două săptămâni de la naștere, în incubator, până va mai crește în greutate.

„Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen. Am văzut-o azi dimineață, e bine, răspunde la stimuli, respiră singură”, a povestit Cioran la câteva ore de la naștere.

Citește și:

Adela Popescu, probleme cu bebelușul: ”Mă gândesc cu groază…”

Tu mai ții minte cum cânta Carmen Harra? Înregistrare rară, din alte timpuri. Cum a ajuns de la cântăreață la clarvăzătoare