Vedeta Pro Tv se află în continaure în spital. Deși speră să plece acasă mai repede, medicii i-au spus Adelei că o vor externa abia pe seară, pentru că vor să-i facă tratamentul de azi  tot la clinică.

 

Adela Popescu e nerăbdătoare să plece acasă, însă va fi nevoită să se întoarcă săptămâna viitoare la lcinică pentru noi investigații.

 

„Eu sunt încă în spital, dar voi fi externată abia pe seară, pentru că vor să-mi mai îmi facă încă o dată tratamentul   aici. O sa continui tratamentul injectabil de trei ori pe zi pentru încă câteva zile”, a povestit Adela  pe o rețea de socializare.

Frumoasa vedetă a povestit în emisiunea „Vorbește lumea” că se simte mai bine pe moment, dar speră totuși să nu aibă nimic grav, pentru că medicii încă nu au descoperit ce a cauzat inflamația din corpul ei.

„Noi mai facem acum și săptămâna viitoare niște investigații să vedem de la ce s-a produs această inflamație. Speră să nu fie nimic grav. Adică nu poate fi nimic grav, nu?”, i-a spus Adela lui Cove, colegului ei de emisiune.

 

Citește și: