Lidia Buble nu mai ascunde faptul că formează un cuplu de omul de afaceri, Horațiu Nicolau. Chiar dacă nu au petrecut noaptea dintre ani împreună, cei doi au planuri mari împreună.

După despărțirea de Harys Bercerra, Lidia Buble și-a găsit alinare în brațele lui Horațiu Nicolau. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, într-un club din București, însă trecerea dintre ani nu i-a prins împreună. Și asta, pentru că artista a fost nevoită să meargă la Hunedoara, unde a avut un concert.

Lidia-Buble-adevarul-despre-relatia-cu-Horatiu-NicolauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Însă, cei doi au planuri mari împreună și se pregătesc să plece într-o vacanța exotică, ca multe alte vedete. Potrivit fanatik.ro, Lidia Buble și Horațiu Nicolau, care e mai mare cu 30 de ani decât artista, vor să meargă împreună într-o escapadă undeva unde este cald, pe tărâmuri exotice, dar sunt încurcați de felul în care se manifestă pandemia de coronavirus în lume. În cazul în care, totuși, nu vor reuși să plece în străinătate, la cald, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au și un plan de rezervă.

Horațiu Nicolau s-ar fi oferit să îi dea o serie de lecții private în această direcție, așa că nu ar fi exclus să se retragă, pentru câteva zile, undeva în Austria și să se bucure de schi.

Citește și: Cum a fost surprinsă Lidia Buble alături de un om de afaceri cunoscut

Imaginile cu care Lidia Buble a iscat un val de controverse. Artista a fost aspru criticată

Dani Oțil a ironizat-o pe Lidia Buble în direct, la Neatza. Ce replică i-a dat artista

Lidia Buble și-a lansat propriul parfum

Lidia Buble era foarte încântată de relația ei cu actorul cubanez Harlys Becerra, spunând că „i-a pus Dumnezeu mâna în cap”. Starul a venit chiar și în România pentru ea, însă povestea lor de iubire s-a terminat brusc, iar artista nu a vrut să dea detalii despre despărțire dintre ei. Ea s-a limitat a spune doar că distanța și-a spus cuvântul în relația lor. Cu toate acestea, Lidia susține că 2021 a fost un an bun pentru ea, în care și-a îndeplinit un mare vis, acela de a-și lansa propriul parfum.

”2021 a fost, pentru mine, un an binecuvântat. Unul dintre cei mai frumoși ani cu care m-a binecuvântat Dumnezeu de când sunt în această lume minunată. A fost anul în care am reușit să îmi îndeplinesc un vis: acela de a-mi lansa primul meu parfum. Nu am să mă opresc aici. (…)

A fost un an în care am călătorit foarte mult alături de oameni foarte faini și cărora le sunt recunoscătoare pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună.

A fost un an tare fain, un an pentru care sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că m-am simțit binecuvântată din toate punctele de vedere. (…) Îmi doresc multă înțelepciune pentru că atunci știm să luam cele mai bune decizii pentru viață”, a mai spus Lidia Buble pe conturile ei de socializare, după Revelion.