Click! a aflat deja unde se va filma. S-ar părea că anul acesta vedetele și echipa de producție vor suporta temperaturi mai scăzute, pentru că filmările vor avea loc în Rusia și Turcia.

„Asia Express” continuă, iar sezonul 4 este o certitudine. Echipa de producție a reality-showului „Asia Express” a intrat în focuri, căci deja se fac pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1. Producătoarea Mona Segall și colegii ei sunt în linie dreaptă cu pregătirile.

Astfel, dacă în 2017 s-a filmat pe traseele Hạ Long – Bangkok – Vietnam – Laos – Cambodgia – Thailanda, în 2018 pe Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India, iar în 2019 pe traseul Lucena – Taipei, pentru 2021 se iau în considerare zonele Sochi, Rize, Trabzon.

O mare necunoscută este încă prezentatorul show-ului, ținând cont că Gina Pistol este indisponibilă, fiind în concediu de maternitate. S-au luat mai multe nume în considerare, pentru a o înlocui, de la Dorian Popa la Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, toți foști concurenți din primele trei sezoane.

S-ar părea că unul dintre oamenii din fata camerelor va fi Ionuț Dongo sau Oase, câștigător al sezonului 2, alături de fostul lui prieten, CRBL.

Pe lista concurenților se află nume cu rezonanță din showbiz, printre care Andreea Antonescu, care ar putea pleca cu colega ei, Andreea Balan, care a terminat filmările la „Te cunosc de undeva” și nu are nici concerte. Pepe, Connect-R, Jo și Juno sunt și ei pe listă.

Vezi și Lista concurenților din sezonul 4 al emisiunii Asia Express e aproape definitivată. Surprize pe toate fronturile!

Citește și:

Nadia Comăneci sărbătorește nunta de argint cu Bart Conner. Mesajul soțului oglindește tot ce simte pentru ea! Cum arătau în ziua nunții

Mihai Bobonete, dezvăluiri neaşteptate despre căsnicia lui Răzvan Simion: ”Eşti singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorţul ca mănuşa”. Cum a reacționat matinalul