Arana a cucerit publicul cu rolul său, frumușelul și bogatul Ivo de care s-a îndragostit Mili (Natalia Oreiro), întâmplările lor fiind urmărite cu mare interes și de români. Deși au trecut aproape 20 de ani de atunci, Facundo (44 de ani) nu s-a schimbat deloc și arată incredibil de sexy. Însă, abia acum a fost făcută publică povestea lui și drama prin care a trecut înainte să apară în „Muñeca Brava” (Înger Sălbatic-n.r.)”.

Nimeni nu a știut asta până acum.  Ivo, iubitul Nataliei Oreiro din „Înger Sălbatic”, a fost la un pas de moarte înainte să joace în telenovela care l-a făcut celebru.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ivo a fost dus la cursurile de actorie de un prieten, când avea doar 15 ani. Însă, imediat după ce a început cursurile, el a fost diagnosticat cu boala Hodgkin, care este un cancer al sistemului limfatic. Boala era foarte agresivă, iar Arana a urmat tratamente chinuitoate timp de șase ani din 1988, perioadă în care era testat non-stop de medici, iar abia în 1994, acesta a reușit să învingă boală și să fie declarat vindecat, deși își pierduse orice speranță.

Este un familist convins

Facundo Arana duce de atunci un stil de viață sănătos și face foarte mult sport, fiind pasionat de alpinism. El este un familist convins și este foarte dedicat celor trei copii ai lui, pe care îi are cu actrița Maria Susini, o fetiță în vârstă de 9 ani, India Arana, și doi băieți gemeni, Yaco și Moro (8 ani). El merge foarte des cu micuții  în vacanțe, unde îi învață și pe ei să facă alpinism, și postează frecvent poze cu ei, părând o familie foarte fericită.

Facundo Arana a început să joace în telenovele în Argentina în 1992, având roluri micuțe, însă după succesul din „Înger Sălbatic”, acestuia i-au venit oferte pe bandă rulantă, ajungând să joace în seriale celebre, precum „Buenos Vecinos”, „Yago, Pasión Morena”, „Perla Negra”  sau „Sueltos” și chiar și în filme „La Fuga”.