Într-una dintre puținele dăți în care s-a deschis, pentru că este și un om care iubește spațiul personal și viața privată, pe care nu vrea să o expună de niciun fel, vedeta TV a mărturisit că este foarte apropiat de biserică.

De Sărbători, se îmbracă frumos și cu sufletul curat merge să se roage și să se împărtășească.

”Nu sunt genul care să fac paradă de prezenţa mea la Biserică. Nu e stilul meu. Dar fac parte din generaţia care a învăţat de la părinţii săi că în fiecare zi de mare sărbătoare trebuie să îmbraci cele mai frumoase haine pe tine, să mergi la biserică, să te rogi şi să te împărtăşeşti. Ca atare, lucrurile astea nu puteau să nu se prindă de mine şi continui să le aplic.

Sunt cel puţin opt mari sărbători într-un an pe care încerc să le respect. Le ştim cu toţii, începând cu Paştele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Crăciunul. Dacă sunt în ţară, nu pot rata să nu merg la biserică în ziua respectivă. Aşa s-a întâmplat şi acum câteva zile şi nu regret deloc!”, a povestit Cătălin Scărlătescu.

Numai că în urmă cu câteva zile, de Sfânta Maria, când a mers la mănăstire la Putna, lucrurile nu au mai stat ca de obicei.

Juratul de la Chefi la cuțite a povestit pentru Antena 1 că a fost asaltat de fani credincioși, care au vrut neapărat să-și facă poze cu el și să primească de la acesta autografe.

„Oamenii m-au recunoscut, cum era şi firesc, într-un fel. Şi m-am trezit că unii vroiau să facem poze acolo. Cu regret a trebuit să-i refuz.

Le-am explicat că în ziua Maicii Domnului nu putem face aşa ceva şi le-am promis că vom recupera cu prima ocazie. Sper ca toţi să mă fi înţeles. Mai ales că nu au fost deloc puţine rugăminţile sau propunerile pe acest subiect. Le-am respins însă pe toate, de la un capăt la altul, fără niciun fel de regret sau de partipris”, a povestit el. Dur, dar din respect pentru dfivinitate, a trebuit să procedeze așa, a dat el de înțeles.

Vezi și Care este motivul pentru care Cătălin Scărlătescu nu s-a căsătorit până acum. Sora juratului dă din casă

Citește și:

Un artist român născut în Germania, devenit celebru în Italia, s-a trezit cu carabinierii în casă

Dorian Popa, de urgență la spital. Ce a pățit artistul și ce i s-ar putea întâmpla oricui: ”Aviz amatorilor, nu vă băgați… Sângerarea nu se poate opri”