Este extrem de talentat și foarte iubit de români, pentru că le aduce mereu zâmbetul pe buze telespectatorilor atunci când apare pe micul ecran. E vesel, jovial, are cuvintele mereu la el și se pare că are și o inimă pe măsură.

Recent s-a aflat că actorul aspira la cu totul și cu totul o altă meserie, înainte de a ajunge celebru.

Ei bine, nu cu foarte mult timp în urmă, cunoscutul prezentator TV și-a luat fanii prin surprindere cu declarațiile legate de aspirațiile pe care le avea atunci când era tânăr. El visa la o carieră în Medicină.

Cabral: „Mi-am dorit să salvez oameni”

Cabral a dezvăluit în cadrul unui podcast pe YouTube își dorea o carieră în domeniul medicinii. Prezentatorul TV a povestit chiar că se gândea să aplice la Facultatea de Medicină, însă a renunțat atunci când a realizat că studiile în acest domeniu nu sunt foarte ușoare, ci o adevărată provocare.

Cu toate acestea, după ce a pus totul cap la cap și s-a gândit că este mai bine să aplice la o altă facultate și nu cea la care visa, Cabral a dorit ca

măcar să ajungă șofer de ambulanță, asta pentru că tot ce voia era să facă ceva pentru a salva oamenii.

Din nefericire, deocamdată, nici acest lucru nu a fost posibil, însă în prezent, Cabral este voluntar la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Concret, vedeta a făcut niște cursuri de prim ajutor, iar prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil, în cazul în care se întâmplă ceva, acesta poate ajunge înaintea Ambulanței pentru a acorda primul ajutor.

“Șofer de ambulanță, asta mi-am dorit să fiu! Deci eu mi-am dorit să salvez oameni, numai că, după ce am înțeles ce înseamnă «Școala de Medicină», mi-am dat seama că sunt prea prost pentru asta și am zis măcar să fiu ăla care duce oamenii care salvează foarte repede.

Nu e niciun mișto aici, mi-am propus să mă fac șofer de Ambulanță, dar n-a fost să fie! Acum sunt voluntar la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, are un program și sunt mai mulți oameni în București care sunt învățați și, atunci când se întâmplă ceva, avem o aplicație și sună telefonul și de obicei, fiind în zona respectivă, ajungi înaintea Ambulanței și acordăm primul ajutor până vin salvatorii adevărați!”, a povestit Cabral, într-un podcast pe YouTube, conform Wowbiz.

Prezentatorul TV, extrem de speriat de stomatolog

Chiar dacă e dispus să-i ajute pe alții, îi e greu să se ajute pe el când vine vorba despre stomatolog. În urmă cu ceva timp, partenerul de viață al Andreei Ibacka a povestit pe blogul personal că nu a reușit nici până la această vârstă să-și depășească frica de stomatolog.

Vedeta a explicat că această teamă s-a activat în urmă cu mai mulți ani, atunci când a mers la dentist pentru o extracție de măsea, iar anestezia pe care medicul i-a făcut-o atunci nu a funcționat, motiv pentru care l-a durut extrem de tare, iar de atunci nici nu vrea să mai audă de stomatologi.

„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină/ curcan/ struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât.

Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă… Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese.

Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească. Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee ca cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii.”, a povestit Cabral, pe blogul personal.

Vezi și Cabral, despre începuturile sale de bărbat de culoare trăit în Berceni: „ Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii”

Citește și:

Zelenski a fost ținta a cel puțin trei tentative de asasinat în ultimele zile. Cine a încercat să îl ucidă?

Andreea Bănică și-a făcut o intervenție la nivelul feței, din cauza unei greșeli din tinerețe: ”Să nu faceți ca mine!”