Iar declarația lui pentru Ramona, postată pe o rețea de socializare, e cea mai bună dovadă că lucrurile stau cum nu se poate mai bine între ei și că atracția e încă la cote maxime.

Jorge și Ramona Prodea au o relație frumoasă de peste un deceniu și sunt părinții unui băiețel frumos, David, în vârstă de 5 ani. Cei doi au împlinit zilele trecute 10 ani de la căsătoria religioasă, iar artistul a punctat momentul nu se poate mai frumos.

Cum se mențin în formă Jorge și soția lui, cu 10 ani mai mare: „În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seara”

Ce mesaj a postat Jorge pentru soția sa

Jorge și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar în urmă cu 10 ani au ales să-și recunoască iubirea și în fața lui Dumnezeu, jurându-și credință pe viață.

Deși între ei este o diferență de 10 ani, Ramona Prodea fiind mai mare decât artistul, au reușit să treacă peste acestg aspect. La 10 ani de la căsătoria religioasă, Jorge a postat un mesaj jucăuș și grăitor pe rețelele de socializare.

”Acum 10 ani leșinai în biserică la cununia religioasă, acum leșin eu după tine 🫶🤗❤️.

Look at us… nimeni nu credea în relația noastră, uneori poate nici noi, dar sufletele noastre au știut dintotdeauna.

La mulți ani, soția mea celestă! 🤗 #10anidecasnicie”, a scris Jorge pe rețelele de socializare.

u-implinit-10-anid-e-casnicieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

Câți ani are și cum arată mama lui Jorge! Dar stai să o vezi pe bunica lui de 97 de ani!

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția

Jorge și Ramona Prodea au trecut prin momente grele în trecut. Artistul este un soț și tată dedicat, însă, au existat și momente în care au crezut că vor ajunge la separare, după ce a fost prins când își înșela soția. Aceasta a reușit însă să-l ierte, iubirea lor fiind mai puternică decât greșeala lui.

După acest moment, artistul a cerut-o în căsătorie din nou, iar acest lucru a devenit o tradiție anuală.

”E foarte important ca toată energia să se canalizeze spre lucrul pe care tu ți-l dorești și noi asta încercăm să îi învățăm pe copiii noștri. Asta ne ajută să evoluăm.

Dacă ar fi să dau timpul înapoi, aș ține familia total departe de lumea mondenă. E ceva ce o să îi sfătuiesc pe copiii mei dacă vor alege meseria asta.”, a declarat Jorge la un moment dat la Antena Stars.

”Am făcut absolut tot ce se putea face. Dezvoltare personală, constelații familiale, hipnonză, hipnoterapie…”

Totuși, Jorge nu a avut niciodată probleme să vorbească despre viața personală. Ajuns la la vârsta de 41 de ani, căsătorit și tată, Jorge a reușit să ajungă cea mai bună versiune a lui și asta cu ajutorul soției sale, dar și cu ajutor specializat, spune el.

Acum, Jorge vede mereu partea plină a paharului, însă lucrurile nu au stat așa din totdeauna. Artistul a avut ani buni în care era negativist și asta și din cauza concepției cu care a crescut. El a vorbit deschis despre aceste momente, despre cum a reușit să treacă peste acea perioadă, dar și care a fost contribuția Ramonei, actuala lui soție u ani mai vârstnică, în acest proces.

”Am început să fiu așa odată cu relația cu Ramona, însă am descoperit asta împreună de la cursurile la care am fost, seminariile la care am participat de dezvoltare personală, dezvoltare management și așa mai departe, constelații familiale, hipnonză, hipnoterapie, am făcut absolut tot ce se putea face.

Noi facem asta în continuare și asta ne-a ajutat să găsim partea bună în absolut orice ce se întâmplă”, a mai spus artistul, mărturisind că procesul a fost anevoios tocmai din cauza faptului că avea unele traume din copilărie, traume pe care trebuia să le depășească, a declarat Jorge pentru Ego.ro.

Mentalitatea unei generații

Jorge spune că gândirea negativă i se trăgea din copilărie. A fost crescut într-o generație în care copiii erau învățați să vadă mai întâi partea proastă a lucrurilor pentru a nu fi dezamăgiți mai apoi, iar acest lucru s-a reflectat în viața lui de adult.

”În copilărie eram cu totul diferit. Dacă există cel mai pesimist, eu eram ăla. Doamne ferește! Numai când te gândești la vorba aia: să punem răul înainte. Așa creșteau oamenii înainte. Cum am crescut și eu până la o anumită vârstă.

Cred că era concepția asta cumva să te ferești un pic de dezamăgire. Pui răul în fața și cumva te-ai asigurat că în caz că merge prost tu ești pregătit, dar nu zici că 100% reușești să faci acel lucru pe care ți l-ai propus. Nu zici: reușesc pentru că asta vreau, asta îmi doresc. Nu există să nu reușești”, a mai spus el.

Acum, schimbat total, încearcă să-și crească și copiii cu acest nou mod de a gândi și trăi. Jorge are o fată dintr-o căsnicie anterioară, și la fel stau lucrurile și în cazul Ramonei.

Vezi și Cum arată fiica vitregă a lui Jorge. Ilinca a împlinit 21 de ani și seamănă cu mama ei

Citește și:

Cum arată mama lui Mădălin Ionescu, la 80 de ani. Femeia are o poveste de viață dureroasă: ”A crescut la casa de copii”

Jador a spus în sfârșit adevărul despre starea sa de sănătate. De ce boală suferă: „Nu am cancer!”