Povestea de dragoste dintre Jorge și Ramona Prodea este una admirată și invidiată de către mulți, chiar dacă la un moment dat părea aproape de final. Deși a pornit oarecum cu stângul, dată fiind diferența mare de vârstă – ea, mai mare, el, mai mic – iată că cei doi formează un cuplu puternic și au reușit să închege o familie frumoasă, chiar dacă fiecare are copii din relațiile anterioare.

Mai mult, artistul a recunoscut că nu a fost întotdeauna cel mai atent și fidel bărbat, însă Ramona a văzut mai departe de aceste aspecte și a găsit înțelepciunea de a trece peste aceste ”erori” ale partenerului ei.

Chiar el a recunoscut că a călcat cu stângul. Ba chiar artistul a dezvăluit că a ales să o ceară în căsătorie în momentul în care ea se gândea să pună capăt legăturii lor. Norocul lui a fost că ea a răspuns, printr-o minune, afirmativ.

Și iată-i și azi împreună, doi părinți puternici, doi parteneri egali, care fac orice pentru relația lor, inclusiv terapia la pisholog, după cum au dezvăluit ei.

9-ani-de-casatorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

N-a fost simplu: artistul are o fiică din căsnicia cu Alina Laufer, pe Karina (13 ani), iar Ramona Prodea (49 de ani) are și ea o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ilinca (20 de ani). Cei doi soți au împreună un băiețel, pe micuțul David (5 ani).

Cum își alintă Jorge soția în intimitate

Revenind la mesajul care i-a umplut Ramonei inima de iubire, acesta a strâns mii de like-uri, inclusiv de la Andra, care a ținut să le ureze ”La mulți ani!”.

În plus, printre versuri se ascunde și formula de alint pe care o folosește Jorge în intimitatea cuplului. Se pare că ”pisoi” e apelativul Ramonei în cuplu.

Cât despre versurile ticluite de Jorge, acestea îi descriu fidel pe amândoi: el, cu un comportament ușor extrem, cel puțin pe moment, iar ea, echilibrul și înțelepciunea prin definiție.

„De câte ori sufeream și mă lua nebunia,

Mă liniștea soția!

De câte ori mă pierdeam și mă apucă blasfemia,

Mă îndrumă soția!

Când voiam „altceva” și mă apucă xenofilia,

Se reinventa soția!

Când eram nervos și mă apucă sfădălia,

Mă calmă soția!

Când exgeram și mă lua megalomania,

Mă potolea soția!

Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia,

Mă pondera soția!

Când alții ne bârfesc căsătoria,

Rămânem tot noi, eu și cu soția!

Ești echilibrul meu,

De 9 ani!La mulți ani Pisoi!”

Vezi și Cum se mențin în formă Jorge și soția lui, cu 10 ani mai mare: „În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seara”

Citește și:

Ce avere are Maria Ciobanu. Dezvăluirile făcute de Dragoș Dolănescu: ”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de… Nu era petrecăreață ca tata” Ce-i reproșează fratelui lui, cu privire la moștenire

Cum arată, la 47 de ani, Gabriela Cristea nemachiată: ”Nu am fost atât de atentă cu tenul meu”. Fără ipocrizie, își arată toate defectele!