Nemachiată, Lora a răspuns întrebărilor fanilor. Pentru că nu puțini i-au lăudat forma sprâncenelor, artista, care prezintă împreună cu Cove emisiunea ”Vorbește Lumea”, le-a spus și ce face pentru ca sprâncenele ei să arate așa.

Întrebată cine se ocupă de sprâncenele ei, Lora, în vârstă de 38 de ani, a replicat: “În acest moment, sprâncenele mele sunt complet nefăcute, dar eu mă ocup de ele”.

A venit cu o completare care a luat pe toată lumea prin surprindere: ”Nu mă pensez niciodată, le rad! Bine, nu pe ele, sub ele”.

Mai nou, Lora s-a apucat și de film. Despre următorul proiect nu a vrut să spună prea multe, filmările urmând să înceapă. A vorbit însă despre “Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”: “A fost foarte tare (experiența din timpul filmărilor – n.red.)! Pentru cei care sunt în București sau au drum în București, între 30 iunie și 1 iulie, în Grădina de vară din Herăstrău, vedem filmul «Pup-o, mă!».

M-am bucurat că am avut libertatea să îmi creez singură personajul și să o fac așa cum simt eu pe Linda”, a declarat logodnica lui Ionuț Ghenu.

În filmul “Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” joacă și Florin Busuioc, dar și Oana Ioniță, fosta Miss Playboy.

Vezi și Lora a apărut în emisiune, într-un scaun cu rotile. Ce a pățit artista: „Mi-am dat seama că e ceva serios”

Citește și:

Amalia Năstase, despre singurul lucru pe care nu l-a putut spune părintelui său: ”Tata nu a știut săracul până când a murit”

Reacția lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani după ce s-a scris că fiul lor a fost internat