Îndrăgita actriță a fost invitată în platoul de televiziune A7tv, unde a povestit despre dificultatea pe care a avut-o în momentul în care a dorit să facă un copil, dar și despre fericirea pe care i-a adus-o acesta, în momentul în care a venit pe lume.

„Maternitatea mi-a schimbat viața esențial. A fost renașterea mea, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care le înțelegi altfel atunci, le prețuiești altfel și a fost un timp de așteptare. Această răbdare pentru mine a fost de aproape 13 ani.

Din momentul în care m-am căsătorit, am știut că vrem să avem copii, eram un cuplu fericit și am decis asupra acestui lucru și așteptarea asta a fost destul de neașteptată, 13 ani dar, cum ziceam, Dumnezeu a avut milă de noi și ne-a dat copilul ăsta care ne-a schimbat și viața, ne-a schimbat perspectiva, ne-a îmbogățit, în primul rând.”, a spus Magda Catone.

Actrița nu este de acord cu înseminarea artificială

Totodată, marea actriță consideră că Dumnezeu este cel care trebuie să aleagă dacă vei avea sau nu un copil, așa cum a făcut-o în cazul ei, chiar dacă a avut de așteptat destui ani pentru acest lucru.

„Este o amprentă, o bucurie, un cadou, o minune, o bogăție pe care ți-o dă Dumnezeu și despre care foarte mulți oameni nu-și dau seama despre ea.

Văd acum că există politica asta a femeilor care se înseminează, vor să aibă neapărat un copil a lor. Totuși, trebuie să alegi și această decizie a lui Dumnezeu, de-a fi în imposibilitatea de a avea copii.

Această taină trebuie neapărat respectată, pentru că multe lucruri poate să facă omul cu știința, dar minunea pe care o adaugă Dumnezeu este inegalabilă.”, a continuat aceasta.

Bunicul actriței era italian. De la el moștenește numele

„Bunicul lui purta numele ăsta. Era un italian, care a venit la începutul 1920-1930 în România pentru că în Italia era sărăcie și a venit să muncească aici și se numea Carlo și ca să-l românizez a devenit Carol.

Sunt apropiată de Carol și de generația lui și am atins-o mergând la facultate, să fac masteratul de regie. Am avut multe de învățat și îmi pare rău că n-am accesat de mai de mult lucrul acesta.”, a adăugat actrița.

Vezi și De ce Ion Iliescu și soția lui nu au avut niciodată copii. Adevărul dureros din viaţa fostului preşedinte

Citelte și:

Bianca Drăgușanu, înfuriată de unul dintre cadourile primite de ziua ei de naștere. Săpun și flori de plastic: „Mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică”

Kelly Clarkson a divorțat oficial de Brandon Blackstock. Procesul a durat aproape 2 ani