În cadrul unui interviu acordat recent, Horia Brenciu a vorbit despre greutățile pe care le-a întâlnit la începutul carierei sale de artist. Vedeta a povestit că a luat totul treptat și a început să își câștige primii bani prin multă muncă și dedicare.

Ce meserii a avut Horia Brenciu înainte să devină celebru

Horia Brenciu a mărturisit că prima sa meserie a fost cea de curier, iar mai apoi a fost reporter. Cântărețul a mai spus și că alerga foarte mult pentru a câștiga doar câțiva lei, însă doar așa a putut ajunge omul de astăzi, unul de succes.

”Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câștigați. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine.

Următoarea slujbă a fost cea de reporter. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul”, a declarat Horia, în cadurl interviului.

Horia Brenciu, respins la două castinguri de filme

Artistul a mai povestit și despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Brenciu nu s-a ascuns și a fost sincer. El a declarat că în trecut a participat la două castinguri pentru filme, unul de lungmetraj și un desen animat, însă nu a trecut mai departe. De atunci însă a luat toate interviurile unde și-a încercat norocul.

”Da. Două. La un film de lungmetraj şi la un desen animat. Cred că nu eram pregătit pentru rolurile respective. În rest, le-am luat pe toate celelalte.

Ideea e că nu e musai să iei toate castingurile din viaţa ta. Sigur, e important să le iei pe cele mai importante, dar nu-i bai dacă nu treci o selecţie de genul ăsta. Tocmai asta te face mai ambiţios pentru următorul test al vieţii tale. Viaţa continuă cu o versiune mai puternică a ta”, a mai spus Horia Brenciu, pentru OKMagazine.

Vezi și Cum arăta Horia Brenciu când a apărut prima oară la TV. Ce tinerel și șarmant era! Video

Citește și:

Elena Lasconi a schimbat prefixul: „Am trăit cât pentru mai multe vieți”. Câți ani a făcut primărița

Oana Sârbu a făcut Covid a doua oară: ”Am reușit să ies din casă după șase luni!”