Drept dovadă stau postările pe care le face pe pagina de facebook a actorului. Frumoasa Nihan îi postează acestuia numeroase filmulețe cu secvențe din film. În care îl întreabă dacă își mai aduce aminte de fazele amuzante și ce mai face. Ba mai mult, la un moment dat a pus un video în care dansa cu rivala ei din film, Asu, și pe care o calcă intenționat pe picior pentru că s-a logodit cu bărbatul pe care ea îl iubea.

Nihan, nevoită să-i ceară scuze lui Fahrıye Evcen

Kaan Urganciogiu, actorul care l-a interpretat pe Emir, a atenționat-o imediat, printr-un comentariu,  că o să se simtă amenințată și soția lui Burak, Fahrıye Evcen. Însă, Neslihan i-a cerut scuze actriței, răspunzând rapid: „Poate să vadă. N-am fost la nunta lor, deci nu am probleme”.

Kaan Urganciogiu și Neslihan DoğuIu și foarte activi pe pagina lui Burak, spre deliciul faniilor, deși Kemal nu prea își face timp să le răspundă colegiilor lui din film.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fanii serialului au fost nemulțumiți de ultimul episod

Povestea de dragoste din Kemal și Nihan a cucerit inimile româniilor și a fost urmărită de aceștia cu sufletul la gură timp de patru luni, însă ultimul episod i-a înfuriat la culme pe fani  din cauză că frumosul Kemal moare, și au făcut o petiție și au cerut să se facă o continuare a serialului, ca acesta să aibă un final fericit.

Celebrul și fermecătorul actor Burak Özçivt  s-a căsătorit cu Fahrıye Evcen, pe 29 iunie, în prestigioasa locație Sait Halim Paşa Yalısı, pe malul Bosforului. Acesta se află acum într-o vacanță în Cuba.

Citește și: