Neslihan și Kadir formează un cuplu de patru ani, însă aceștia par că se iubesc ca în prima zi și nu contenesc pe instagram cu mesaje de dragoste. Recent, ei au sărbători un an de la căsătorie și pentru a marca acest eveniment, Kadir a postat un filmuleț de la nunta lor cu mesajul: „În fiecare an să fie ca în primul. Anul trecut pe vremea asta nu mi-au stat deloc picioare. Soția mea, doamna mea, inima mea. Te iubesc foarte mult”.

Nihan si sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și:Regizoarea serialului fenomen „Dragoste Infinită”, declarații despre continuarea filmului: „Am scris deja scenariul sezonului 3, dar…”

Au sărbătorit un an de căsătorie

Nici Neslihan nu s-a lăsat mai prejos și a postat și ea un filmuleț în care spune că ziua nunții a fost cea mai fericită zi din viața ei. „Cea mai bună zi din viața mea. Prezența ta îmi face incredibil de bine. Te iubesc, K”, a scris actriță.

În plus, de când a terminat filmările de la „Dragoste infinită”, Neslihan și soțul ei au plecat într-o vacanță prelungită. Imaginile făcute publice de aceștia îi arată în momente extrem de tandre, cei doi părând topiți unul după celălalt.

Neslihan Atagul și Kadir Doğulu s-au căsătorit în iulie 2016 și ei obișnuiesc să-și declare, în mod frecvent, dragostea pe care și-o poartă.

Mai mult, pentru a-și dovedi  iubirea pe care o poartă, Neslihan a recurs, în urmă cu câteva luni,  la un gest extrem de curajos, dar și dureros. Actrița și-a tatuat pe interiorul buzei, inițiala numelui soțului ei. Aceasta și-a fotografiat tatuajul și apoi a postat pe contul ei de Instagram alături de mesajul: „Știam că ochii mei deja te iubesc”.

Citește și: