„Vă mulțumesc pentru milioanele de urări de Sfântul Nicolae, cu SUFLETUL, cu INIMA, cu GLASUL”, a scris Niculina Stoican, pe Facebook, acolo unde le-a decicat urmăritorilor ei și câteva melodii.

Niculina Stoican s-a născut pe 9 decembrie 1970 la Balta, în județul Mehedinți, unde a făcut și primii ani de școală. La București a făcut liceul și facultatea de Etnomuzicologie și Folclor, la clasa profesoarei Marioara Murărescu. Este fiica celebrei soliste de folclor Angelica Stoican, căreia i-a moștenit talentul și i-a călcat pe urme.

Niculina Stoican este căsătorit de 3 decenii cu Vasile Stănescu și au împreună un băiat mare, care este mândria lor. Tânărul a fost școlit în străinătate, în Anglia și în Austria. Vlad a făcut ultima parte a liceului la „Dean Close School”, din orasul englez Cheltenham, apoi a studiat managementul afacerilor la „Webster University” din Viena.

Niculina Stoican a împlinit 52 de ani. Cum arată soțul și fiul ei

niculina-stoican-fiu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. (…) Vlad este amprenta noastră. Pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, povestea Niculina Stoican într-un interviu pentru Antena Stars, citat de Spynews.ro.

Niculina Stoican și soțul ei, Vasile Stănescu, au trecut prin momente grele acum câțiva ani, atunci când bărbatul a stat în spatele gratiilor pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei. Soțul Niculinei Stoican a fost eliberat din închisoare la sfârșitul anului 2016, după aproape 3 ani de detenție. A fost o cumpănă mare pentru solistă, însă au reușit să treacă peste necaz și să își reia viața de familie, cu liciditate.

Ctește și: Marioara Murărescu ar fi împlinit 75 de ani. Realizatoarea emisiunii „Tezaur folcloric” a murit de cancer la sân, în anul 2014

Citește și: Elena Merișoreanu, despre idila cu fratele Ionelei Prodan și confruntarea cu amanta soțului: „Tu, prietena mea cea mai bună…”