Artistul, care ieri a împlinit 66 de ani, prilej cu care a fost felicitat de nenumărați fani, a postat recent, pe Facebook, o fotografie în care îl imită pe Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 72 de ani.

Cu ceva vreme în urmă, Terminatorul a postat pe rețelele de socializare o fotografie din profil, purtând o pălărie de cowboy, un trabuc în gură și ținându-și în brațe câinele.

Cum și Nicu Alifantis este posesor al unui cățeluș, la care ține ca la ochii din cap, artistul a recreat instantaneul, ținând și el un trabuc între dinți și purtând pălăria regulamentară.

Arnold Schwarzenegger si cainele sauSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

”Mai am de lucrat la mușchi și la câine, restu-i perfect!”, a scris el cu umor în dreptul pozelor. 

Ieri, Nicu Alifantis a transmis copiilor de pretutindeni ”La mulți ani”. oferind fanilor și un instantaneu cu nepoții săi. ”La mulți ani tuturor piticilor și juniorilor! Vă iubesc, BuNicu”, a scris el simplu pe Facebook.

Cu altă ocazie, în plină izolare, artistul a publicat de asemeni o fotografie cu nepoții săi, scriind alături: ”Când am așa ceva, zău, dacă-mi mai pasă de urâtul din jur!”.

Vezi și Nicu Alifantis, scrisoare deschisă către Mircea Badea: ”Sunt revoltat şi vă somez să vă cereţi scuze”. Răspunsul dat de Mircea Badea

Citește și: