Nicoleta Nucă este în culmea fericirii. Ea a fost cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl consideră sufletul ei pereche, iar acum a făcut primele declarații. Artista a mărturisit că se pregătește să devină mamă.

Nicoleta Nucă a fost cerută în căsătorie de bărbatul cu care este într-o relație de 3 ani, într-un cadru de vis, în vacanța lor din Istanbul.

”Am spus DA! Te iubesc, Alex Ursache!”, a fost mesajul ce a însoțit fotografiile de colecție în care Nicoleta Nucă radiază de fericire și etalează cu mândrie inelul abia primit.

nicoleta 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Artista a oferit primele declarații pentru Antena Stars despre fericitul moment și a precizat că își dorește să devină și mamă, însă deocamdată se focusează pe organizarea nunții. Celebra cântăreață a mai spus că atât ea, cât și partenerul de viață au în plan să adopte și doi copii pentru a le oferi micuților multă dragoste și un trai mai bun.

„Îmi doresc o fetiță. Nu mă simt încă pregătită pentru acest pas, dar ne dorim foarte tare. Pe lângă asta vreau sa mai adopt doi copii. Consider că să iubești un copil care nu este al tău, este dovada supremă de iubire”, a mărturisit Nicoleta Nucă în direct la Antena Stars.

Artista a mărturisit că pe 3 august a spus cel mai sincer ”DA” din viața sa, visând de acum încolo la o viață în doi, alături de omul pe care-l iubește la nebunie. Frumoasa artistă și iubitul ei au plecat într-o mică escapadă romantică în Istanbul, dar aceasta nu a avut nicio idee despre ce i-a pregătit iubitul ei acolo. Alex Ursache și-a luat inima în dinți și după trei ani de relație a cerut-o pe Nicoleta în căsătorie. Momentul a fost unul cu totul special, având în vedere că a avut loc departe de ochii curioșilor, într-un cadru de poveste, la Istanbul, undeva la apus, ca totul să rămână o amintire de neuitat.

Citește și:

Celebra actriță a rămas însărcinată la 41 de ani! Anul acesta a divorțat, sătulă de bătăile pe are i le aplica soțul

 S-a căsătorit la puțin peste un an de la moartea fostei soții. Cine este mireasa

Vezi şi Marele Bazaar, Istanbul – curiozități despre una dintre cele mai vechi piețe din lume, precum şi Hagia Sophia din Istanbul – curiozități despre una dintre cele mai mari catedrale din lume!