După ce a postat în mediul online o fotografie imediat după o intervenție pe care a suferit-o la față, realizată cu un aparat revoluționar, comentariile fanilor au început să vină, necruțătoare.

„Te-ai stricat de tot, păcat că erai și ești încă frumoasa, sincer, eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare, protecție, 😩👍”, “Nu te mai recunosc, păcat! ”, “Da, «new» (n.r.: nouă)… arăți exact ca toate copiile false. Nu erai frumoasă naturală? Te-o mâncat în botox ca să fii și tu în rand cu toate copiile!!! Doamne iartă-mă” , sunt câteva dintre mesajele dure pe care le-a primit fosta asistentă TV, la finalul intervenției estetice.

Numai că Nicoleta Luciu, care a suferit intervenția în Sfântu Gheorghe, este de altă părere. Sătulă de comentariile negative ale așa-zișilor fani, Nicoleta Luciu nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa uneia dintre comentatoare, pe care a provocat-o să arate o poză cu ea, pentru a dovedi că arată mai bine decât vedeta. ”Astept o poza cu tine”, a fost replica promptă a vedetei.

Jos pălăria! – au fost de părere în unanimitate fanii.

schimbarile-la-nivelul-fetei-sunt-clareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Fostă Miss România

Deși natura a înzestrat-o cu trăsături frumoase și un corp de invidiat, Nicoleta Luciu a apelat la bisturiu în 2012, după ce i-a născut pe tripleți: „Uneori, dacă Mama Natură nu ne-a înzestrat cu ceea ce ne-am dorit, putem să îi dăm o mână de ajutor. Dacă asta presupune intervenții estetice, de orice fel, este o decizie corectă”, spunea ea la un moment dat, dând detalii despre intervenția suferită de ea.

”Singura mea interventie estetică a fost la sâni. Așa că, pot vorbi din experiență și cu sinceritate: indiferent de tipul de intervenție pe care doriți să vi-l faceți, gândiți-vă de zece ori înainte!

În primul rând dacă e obligatoriu, pentru ca regretele de după ar fi și mai greu de suportat decat starea inițială de nemulțumire!

Apoi, nu renuntați sub nicio formă la siguranță și nu alegeti în funcție de… preț. E ok și recomandat să îți rezervi timp în avans pentru gândire, pentru informare și research, timp în care poți strânge bănuț cu bănuț, până când vei putea să apelezi la un medic profesionist, la o clinică bună, unde să elimini, pe cât posibil, riscurile care te-ar putea pune în pericol”, declara Nicoleta Luciu acum ceva timp.

Vezi și Iată de unde au moștenit frumusețea Iuliana și Nicoleta Luciu! Fotografie rară, cu cele două vedete și mama lor

Citește și:

Dana Săvuică, dezvăluiri neaşteptate din intimitate: ”Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”

Adela Popescu și-a luat bonă din Filipine: ”O doamnă cu experiență”. Are cea mai bună cameră din vilă