Nicoleta Luciu se pare că nu tânjește după perioada în care se afla ba la televiziune, ba în seriale sau în paginile revistelor lucioase. Nu regretă că s-a retras din showbiz, pentru că are 4 copii superbi și o viață liniștită, la Miercurea-Ciuc, unde soțul ei, Zsolt Csergo, are grijă să nu-i lipsească nimic. A mai avut tentative să revină pe micul ecran, dar nu s-a concretizat nimic. „

Nicoleta Luciu, selfie curajos

Din când în când mai interacționează cu fanii ei de pe Instagram, peste 100.000, iar recent le-a arătat cum îi stă fără strop de machiaj, dar și fără filtre aplicate peste imagine. „Fără filtru”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul pozei. Diferența se vede cu ochiul liber, iar rezultatul este admirabil, pentru că oamenii au început să aprecieze naturalețea și mai puțin falsa perfecțiune. În pozele în care abuzează de Photoshop, de FaceApp sau de filtrele din Instagram, Nicoleta e de nerecunoscut și arată nefiresc.

nicoleta-luciu-cu-filtre-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nicoleta şi Zsolt, 10 ani de căsnicie

Nicoleta Luciu (41 de ani) s-a căsătorit în 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo (46 de ani). Aceştia au împreună patru copii: Zsolt jr. (13 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (10 ani). Afaceristul deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri şi două vile estimate la 400.000 € fiecare. Soţul Nicoletei mai deţine un lanţ de cazinouri în toată ţara. Pe vremuri, mai exact acum 10 ani, Zsolt avea o avere estimată la 60 de milioane de euro.

Citește și: Ce le-a transmis Capatos vedetelor care au pozat pentru Playboy, inclusiv Gina Pistol și Nicoleta Luciu: „Ele, la modul real, datorează…”

Citește și: De ce nu mai apare Nicoleta Luciu la TV: ”Îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor”