Cu toate că bruneta nu mai apare pe micile ecrane, ea își ține mai mereu fanii la curent cu aproape tot ce face, prin intermediul rețelelor de socializare. Nicoleta împărtășește cu internauții experiențele sale bune, dar și pe cele mai puțin bune.

Recent, bruneta le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o problemă de sănătate ce o face să scoată din buzunar bani buni.

Tratamentul trebuie făcut săptămânal

Nicoleta Luciu și-a luat inima-n dinți și a făcut public faptul că se confruntă cu o boală. Astfel, bruneta le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu alopecia. Pentru a-și menține podoaba capilară, Nicoleta apelează la o clinică din București și vine periodic tocmai din Miercurea-Ciuc pentru a face tratamente.

Așadar, procedura pe care Nicoleta trebuie să o facă săptămânal la o clinică renumită din București costă între 1.000 și 2.000 de euro. Bruneta se declară mulțumită de serviciile prestate și spune că părul său arată mai bine ca niciodată.

asa-arata-luciu-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Nicoleta Luciu face de opt luni acest tratament, iar rezultatele se văd deja.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute”, a spus Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare.

Vezi și Nicoleta Luciu, selfie curajos: „Fără filtru”. Se vede diferența față de pozele retușate

Citește și:

Reghecampf, decizie finală în legătură cu tatuajul cu Anamaria Prodan. Ce va face cu el

Charlene de Monaco, cea mai nefericită prințesă din lume. Imaginile care spun totul despre suferința ei