Nicoleta Luciu, în vârstă de 37 de ani, este mama a patru copii, însă cu toate acestea, ea reușește să își facă puțin timp și pentru ea și să se răsfețe pe la saloane. Recent ea a optat pentru o schimbare de look. Deși are un păr superb, brunet și creț, vedeta a decis să-l tundă.

Nicoleta Luciu, schimbare de look radicală! Cum arată bruneta acum. „Te îmbătrânește!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Hilaria Baldwin și-a pus soțul, pe Alec Baldwin, la cură de slăbire. A dat jos deja 11 kilograme

Nicoleta Luciu și-a tăiat părul

 

Ea a ales o tunsoare bob, iar pentru a fi în trend și-a făcut și vârfurile roz. Deși mulți fani au lăudat-o pentru alegerea făcut-o, alții au criticat-o, fiind de părere că noua tunsoare o îmbătrânește. „Te îmbătrânește!”, „Podoaba femeii este părul… Și abia acum realizezi după ce te -ai tuns”, „Ești frumoasă oricum”, au scris câțiva fani.

 

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, în aprilie 2012, după șapte ani de relație. EI au împreună patru copii. Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

Citește și: