În primăvara anului 2018, Antena 1 va da startul show-ului „Asia Express”, când 7 cupluri de vedete vor trăi cele mai mari emoţii şi vor lua parte la multe provocări. Surorile Luciu sunt prima echipă de vedete care intră în cursa Asia Express. Încrezătoare şi nerăbdătoare, cele două brunete susţin că nu se tem de nimic.

 

„Îmi doream demult să ajung în Asia pentru că iubesc să călătoresc. Acum dorinţa mi s-a împlinit, şi nu oricum! Împreună cu Nicoleta vorm merge în Asia cu cea mai tare emisiune după părerea mea. Un show greu, ceva ce nu s-a mai făcut până acum, fără scenarii şi lucruri pregătite înainte, un show de rezistenţă fizică şi nu numai, fără niciun fel de ajutor, fără telefoane sau „sună un prieten!”. Avantajul va fi că voi fi în echipă cu Nicoleta şi ne vom ajuta una pe cealaltă. Atât! Să ne ţineţi pumnii pentru că vom avea nevoie! Dacă aveţi sfaturi pentru noi, vom ţine cont de ele. Vă pupăm!”, a scris Iuliana Luciu, pe pagina ei de Facebook.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Nicoleta Luciu este foarte încântată că va fii în echipă cu sora ei mai mică: „Probabil mulţi vor spune că au venit în acest show pentru competiţie, pe noi ne bucură faptul că pentru prima oară suntem împreună şi vom face ceva amândouă. Până acum viaţa ne-a pus în faţa multor situaţii limită, dar întotdeauna le-am înfruntat separat. De data asta vom fi o echipă!”.

Citește și: Sunt împreună de 35 de ani, deși ea îl iubește de când el avea 16 ani, dar acum a spus adevărul: „L-a părăsit pentru un alt bărbat”

Nicoleta Luciu e mult mai înțelegătoare decât Iuliana

Cât despre provocările la care vor fi supuse, cele două surori sunt gata de orice. Iuliana a mărturisit, însă, că sora ei mai mare va ţipa mai mult decât ea.

„M-am gândit de ce mi-ar putea fi frică, dar mi-am dat seama că în viaţă am întâlnit tot felul de „şerpi”, aşa că sunt hotarâtă să fac faţă oricărui moment. Ştiu că Nicoleta e mult mai înţelegătoare, dar la fel de bine ştiu că va urla şi va ţipa mult mai mult decât mine. Cred că va fi o experienţă din care vom învăţa foarte multe lucruri şi abia aştept să văd cum ne vom putea descurca cu un singur dolar pe zi. Chiar va fi o provocare ”, a declarat Iuliana, pentru Antena 1.

Asia Express este o cursa greu de indurat, o cursa care pune la incercare atat calitatile fizice cat si psihicul participantilor, o cursa desfasurata intr-o lume exotica si plina de necunoscut. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, “Peking Express” reuseste sa puna intr-adevar la incercare limitele celor care ii accepta provocarea. Intreaga actiune are loc in diverse sate sau orase ale acestor tari, nu exista un spatiu delimitat in care concurentii sa fie nevoiti sa participe la niste probe. In cazul acestui show, fiecare  echipa are de parcurs mii de kilometri, trebuie sa se descurce sa isi gaseasca singuri transport, sa faca auto-stopul prin te miri ce zone, sa gaseasca localnici dispusi sa ii cazeze si sa le dea de mancare. Toata aceasta cursa este contra-cronometru, iar in functie de eficienta si rezultate obtinute in urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate. Competitia si tarile in care ea se desfasoara aduce un mix de suspans, adrenalina, situatii limita si emotie imposibil de gasit in orice alt format de gen.

Citește și: