La 38 de ani, Nicoleta este mama a patru copii, dar nu se vede. Bruneta devine pe zi ce trece mai frumoasă și în ciuda faptului că are o familie numeroase,  spre deosebire de alte femei, nu se neglijează și își face timp și pentru ea.

Deși într-o perioadă începuse să ia în greutate, Luciu arată acum impecabil și are o siluetă de invidiat. Mai mult, nu trece o zi fără ca aceasta să nu se machieze,  să nu se aranjeze sau să se răsfețe pe la saloane. Mai mult, ea devine mai frumoasă pe zi ce trece. Recent au apărut zvonuri că frumoasa brunetă ar avea la activ mai multe operații estetice, însă Nicoleta afișează în continuare o frumusețe naturală, mai ales că a renunțat și la implanturile de silicon.

Nicoleta Luciu mai frumoasă ca oricând! Imaginile cu care a cucerit internetulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Scandal uriaș în Marea Britanie! Femeia accidentată de prințul Philip a rupt tăcerea. Iată ce a dezvăluit despre ducele de Edinburgh. Regina a intervenit imediat

Nicoleta Luciu este mama a patru copii

În plus, Luciu pare foarte fericită de când a ales să trăiască departe de agitația din capitală și adesea își surprinde fanii cu imagini noi cu ea, cu care cucerește internetul. Așa s-a întâmpla și când Nicoleta a postat fotografii cu ea în port național sau cu basma în cap. „Arăți trăsnet”, „Ești foarte sexy”, „Ești frumoasă tot timpul”, „Orice ți-ai pune, tot frumoasă ești””, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, în aprilie 2012, după șapte ani de relație. EI au împreună patru copii. Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

Citește și: