Nicoleta Luciu a renunțat la tot pentru a fi cu omul de afaceri, Zsolt Csergo. A renunțat la carieră, la prieteni și la familie și s-a mutat la Miecurea Ciuc pentru a-și construi un nou viitor alături de el. Cei doi au împreună patru copii, iar vedeta a povestit pentru prima dată cum reușesc să treacă peste probleme din căsnicie.

Nu mai este un secret faptul că Nicoleta Luciu este o femeie frumoasă. Cândva idolul multor domnișoare din România, bruneta a ieșit din lumea reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie. Vedeta s-a mutat la Miercurea-Ciuc alături de soțul ei, Zsolt Csergo, ba chiar a închis ochii la multe infidelități ale celui care îi jurase iubire sinceră la altar. Mamă a patru copii, frumoasa brunetă a crezut în omul pe care îl iubea.

Acum, vedeta dă cărțile pe față despre mariajul ei cu Zsolt Csergo. Pentru ca un cuplu să fie fericit, lucrurile trebuie să decurgă normal și frumos, potrivit spuselor lui Luciu.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu.

Fetele bune au gura mai mică (şi credeţi-mă că o să fie bine). Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el .” a dezvăluit focoasa brunetă.

Diva a făcut dezvăluiri și despre debutul ei profesional. Datorită formelor sale perfecte, Nicoleta Luciu a fost model foarte mulți ani. Cariera în modă i-a adus foarte mulți bani, după cum mărturisește chiar ea.

„ În primul rând, am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că, la vremea respectivă, generaţia de aur făcea foarte mulţi bani. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag .”, a precizat Nicoleta Luciu