La începutul căsătoriei cu Tom Cruise, în anii 90, când Nicole avea 23 de ani, a pierdut o sarcină. La fel s-a întâmplat și înainte de a divorța de acesta, în 2001.

”Un imens gol. O suferință chinuitoare. Cunosc această suferință mistuitoare”, a declarat Nicole Kidman, acum în vârstă de 50 de ani.

”Și pierderea… Nu se vorbește suficient despre pierderea unei sarcini. E o perioadă de doliu extrem de dureroasă pentru femei”, a mai spus actrița, care în prezent e căsătorită cu cântărețul de country Keith Urban.

În timpul mariajului de 9 ani cu actorul Tom Cruise, cei doi au adoptat doi copii. Acum, Connor are 23 de ani, iar Isabella, 25.

A rămas însă regretul de a nu putea avea copii biologici, regret despre care vorbea actrița într-un interviu din 2007: ”Din minutul în care Tom și cu mine ne-am căsătorit, am vrut să avem copii”, declara ea la acea vreme. ”Am pierdut un copil chiar la începutul căsătoriei și a fost cu adevărat traumatizant. Și atunci ne-am hotărât să o adoptăm pe Bella”, mai spunea Kidman.

Deși presa a scris în nenumărate rânduri că actrița are o relație dificilă cu cei doi copii adoptați, în realitate Kidman e alături de Connor și Bella. Pe fată, recent căsătorită, chiar o ajută să adopte, la rândul său, un copil. Mai mult, i-a cumpărat o casă, pentru ca familia pe care și-o construiește să aibă tot spațiul de care are nevoie.

Nicole are și doi copii biologici, dintre care unul născut de o mamă surogat. Sunday are 9 ani, iar Faith, 7. Kidman nu vrea însă să închidă acest capitol, așa că ne putem aștepta ca familia să se mărească de la o zi la alta.

Foto: NorthFoto

Vezi și Nicole Kidman, aspru citicată: A uitat complet de copiii adoptați

Citește și: