Iar în tot acest proces le este alături Nicole Kidman, în vârstă de 50 de ani. În anii 90, ea și soțul ei, actorul Tom Cruise, au înfiat doi copii: pe Isabella, acum în vârstă de 25 de ani, designer, și pe Connor. Acum, Isabella vrea să-și arate recunoștința, făcând și ea același gest pentru un copil orfan.

Și-a ajutat fiica să-și ia un apartament de cinci dormitoare

Nu doar că având această experiență în spate iși poate ajuta fiica în întocmirea actelor pentru adopție, dar Nicole Kidman chiar le-a plătit, fiicei sale și soțului ei, Max Parker, ore de terapie pentru a intra mai ușor în postura de părinți pentru un copil înfiat, și chiar i-a ajutat cu bani pentru a-și cumpăra un apartament mai mare, cu cinci dormitoare.

După ce a adoptat cei doi copii, Nicole Kidman a mai devenit mamă de două ori, alături de noul ei soț, cântărețul de country Keith Urban. Cei doi au împreună două fetițe, Sunday Rose, de 9 ani, și Faith Margaret, de 7 ani.

Deși e mamă pentru patru copii, actrița declara la un moment dat că și-ar fi dorit mai mulți copii. ”Mi-aș fi dorit mai mulți copii, probabil încă doi sau trei. Bunica mea a născut-o pe mama când avea 49 de ani”, a spus ea.

Foto: Hepta

Vezi și Nicole Kidman, aspru citicată: A uitat complet de copiii adoptați

Citește și: