Ambii au împărtășit cu fanii câte o fotografie care surprinde diferite momente speciale din relația lor.
Actrița de 55 de ani a postat o fotografie din ziua nunții, cu ea îmbăcată în alb, alături de Keith, la masa mirilor, în timp ce aprindeau împreună o lumânare.

„Îmi amintesc momentul ăsta de parcă ar fi fost ieri. Pentru totdeauna.”, a scris Kidman în descrierea postării de pe Instagram.

La rândul său, cântărețul de country a marcat aniversarea cu o postare pe contul său de Instagram. Cântărețul a ales să posteze o poză mai recentă, în care apare alături de soția lui în timp ce luau prânzul la un restaurant.

fotografie-de-la-nunta-lui-Nicole-KidmanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Kidman și Urban au început o relație în 2005 și s-au căsătorit un an mai târziu, în Sydney. Împreună, au două fiice, Sunday Rose, în vârstă de 13, și Faith Margaret, în vârstă de 11 ani. Actrița mai are doi copii, o fiică de 29 de ani și un fiu de 27 de ani, ambii adoptați, din căsnicia cu Tom Cruise.

Recent, actrițșa de Oscar vorbea despre relația cu soțul ei. „L-am cunoscut mai târziu în viață și este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Acel bărbat este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat mie”, a declarat Nicole Kidman, în ianuarie.

Totodată, Keith Urban a măturisit că s-a schimbat și a renunțat la petreceri de când a cunoscut-o pe Kidman și odată cu nașterea fiicelor lor.

Vezi și Nicole Kidman a făcut o declarație la care nimeni nu se aștepta. Nici ea, nici soțul ei nu au reușit să facă un lucru elementar

Citește și:

Nimeni nu-și imagina asta despre Jorge și soția lui: ”Am făcut absolut tot ce se putea face. Dezvoltare personală, constelații familiale, hipnonză, hipnoterapie…” De vină era mentalitatea cu care a fost crescut

VIDEO Costi Ioniță face praf Thassos. Solistul, indignat de ceea ce a găsit la plajă: „Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine”